Translate

zondag 4 september 2011

miniwereldreis in almereHet is toch echt weer iets voor mij, hier in Almere hebben we het havenweekend. Geweldige driedaagse met van alles en nog wat, vrijdagavond carabisisch, zaterdag een geweldige kunstmarkt en straattheater en s'avonds een klassiek concert in de havenkom en vandaag een brocante en antiekmarkt aan de Sluiskade, die gevuld is met eettentjes van de restaurants uit de havenkom.
Geweldige sfeer, elke dag een ander beeld van almere haven en iedereen is vrolijk en blij. Wat wil je nog meer zal je denken, Nou, wat dachten jullie van die miniwereldreis, eten in Thailand of Griekenland of Amerikaans of Italiaans of Nederlands in verschillende vormen, maar het allerlekkerst was het in Japan. Och die sushi wat is dat toch een prachtige uitvinding, nu snappen jullie wel waarom ik zo moeilijk slanker wordt.

5 opmerkingen:

Ineke zei

Dat ziet er héél gezellig uit! Lekker genieten en dat slanker worden komt wel een keer.
http://ineke-rens.blogspot.com

Hannie zei

Echt gezellig zo te zien,en die lekkere hapjes in verschillende landen, daar zou ik ook niet aan voorbijlopen! Sonja Bakkeren kan altijd nog!

marjolijn zei

Dat blijven dus sas-dagen. Ik weet er alles van hoe moeilijk het is om slanker te worden (en vooral te blijven!!). Ziet er heel gezellig, sorry lekker, uit.
gr. Marjolijn

Anoniem zei

Ziet er luek en gezellig uit. Tja op gewicht blijven is een hele kunst.
Marjo

Anoniem zei

Mam, ooit worden we allemaal slank en daar hoeven we dan niets voor te doen! Dikke kus
Lob