Translate

donderdag 19 mei 2011

Noodgedwongen opruiming

Goedemiddag klinkt het aan de telefoon, u spreekt met ... ik heb een vraag. U verzorgt toch de little quilts of Love? klinkt het vriendelijk. Ja zeg ik, maar dat doe ik niet alleen. Ja weet u, mijn vriendin van 89 gaat verhuizen naar een verzorgingshuis en nu zijn wij (haar bee-leden) al haar stoffen aan het uitzoeken. Maar we hebben eigenlijk erg veel gevonden. Kunt u dat gebruiken? Tja, ik kan altijd wel wat gebruiken, is het niet voor de LQOL, dan wel voor de quiltgroep ICA, voor Verdanda of voor mijzelf ergens als aanvulling.

De mevrouw is zelf ook op leeftijd en ik spreek met haar af dat ik over een uurtje langs kom om het doosje op te halen.
Doosje!!!! Het bleken er 6 te zijn. Het echtpaar is heel aardig en helpt me sjouwen naar de auto.

Thuis bekijk ik de inhoud en ondertussen denk ik wat jammer dat dit zo moet gebeuren, je wordt oud en krijgt allerlei mankementen en dan moet je iets wat je heel leuk vind en waardoor je contact hebt met anderen opgeven.
Niet alles is bruikbaar, maar veel toch wel.

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja helaas, zo gaat dat in het leven. En gewoon maar hopen dat deze mevrouw ontzettend veel plezier heeft gehad in haar hobby. Nu maakt ze er anderen weer gelukkig mee.

Hannie zei

Soms realiseer ik me dat het straks hier ook zo gaat. De kinderen hebben niets met mijn spullen en werk. Dus het gaat misschien gewoon de Kliko in? Gelukkig kunnen jij en je groepen er veel van gebruiken! Het is te hopen dat die mevrouw er niet te veel weet van heeft, en plezier had met haar hobby!

Liesbeth Wessels zei

Maar de lapjes komen weer goed terecht. Ik zal maar eens gaan zorgen dat bij mij geen 6 dozen achterblijven, dus eerst opmaken wat ik heb! groeten van liesbeth

Suus zei

Ja ik ben bang dat ons dat allemaal gaat overkomen nog maar niet aan denken, we hebben in ieder geval nu plezier en tegen die tijd???
In ieder geval voor een goed doel te gebruiken.

Christina Fokkema zei

wat een ontroerend verhaal. Maar fijn dat ze jou hebben gevonden zodat de stof toch een goede bestemming krijgt.