Translate

vrijdag 10 september 2010

Eindelijk weer een bee

Vanmorgen eindelijk weer een Bee van de Movie Stars. Zomervakanties zijn voorbij en we kunnen weer heerlijk KKK (kletsen koffie kwilten)
Esther was met haar pompoenenquilt bezig aan het doorquilten. Zij maakt werkelijk alles met de hand. En toch nog een grote produktie om zo maar te zeggen. Oh wat is het toch oranje zuchtte ze maar eigenlijk vind ik het nogal meevallen.

Ook zijn we weer bezig met een blokje voor een jarige, deze keer kimonoootjes van 10 x 10. Blijft altijd leuk om iets voor iemand anders te bedenken.
Annie had haar bloementuin bij zich en een molentop waar ze mee bezig is.
Vandaag een klein clubje, er zijn een paar ouderen die om gezondheidsredenen niet meer kunnen komen. Dus hebben we maar een vacature geplaatst. Wie weet zijn er quilters uit Almere of omgeving die het ook wel gezellig bij ons kunnen hebben.

2 opmerkingen:

MaksiTaksi zei

Meis wat ziet er er gezellig uit bij jullie. Ik vind het zelf ook heel jameer dat er bij mij in de buurt geen bee is waar ik naar toe kan. Er is er eentje een paar dorpen verderop, maar die is op dinsdagmiddag en ik mag nog niet met pensioen dus moet dan werken.

Ik vind het leuk dat je de gezelligheid met ons wil delen, dank je wel!

Corinne zei

Hoi Mia,
Ben reuze benieuwd hoe je breakdown lappen geworden zijn. Gezellige bee!!! Ziet er erg leuk en gezellig uit.