Translate

maandag 13 september 2010

Break down printen deel 2

Vorige week zaterdag hadden wij een workshop bij Wil met het bleken en breakdown printen. Dat laatste heeft een paar dagen nodig voordat je verder kunt gaan en gisteren was het dan zover dat er resultaten zichtbaar werden. De verf Proxion was met een verdikkingsmiddel op het zeefraam aangebracht en daar verschillende voorwerpen in gedrukt.

Met een rakel en een oplossing werd er afgedrukt op stof.

Deze blauwe is werkelijk prachtig geworden, nee niet alle voorwerpen zijn zichtbaar of het patroon wat ik verwachtte. Door verschillende keren achter elkaar af te drukken kon ik een lange lap bewerken. Ik vind het geweldig.

Zeefraam 2

Op dit zeefraam had ik verschillende kleuren blauw en rood gesmeerd met daarin de paperclips.

Ook hier had ik een andere afdruk verwacht, maar het kleurenpatroon zoals ze nu zijn is ook niet verkeerd, kan daar wel wat mee. Al liggen ze me alleen maar aan te kijken vanaf hun stapel(tje).
6 opmerkingen:

Hannie zei

Mooie lappen Mia. Ook al vind je de blauw-rode niet zo mooi,altijd bruikbaar en je kunt hem ook verder nog bewerken?
Gerhard haalt mijn raam vandaag op bij Corinne. Wel heb ik nog een klein raam volgemaakt thuis en vanmorgen afgedrukt Ik weet niet wat ik er van moet denken? Je ziet de adruksels wel, maar ook nogal wat egale stukjes.
Morgen ga ik het grote raam afdrukken Kijken wat het wordt?

Suus zei

Jij hebt dus hetzelfde als ik gelukkig,ik had ook een andere afdruk verwacht, toch iets meer van de afbeelding die we erop gelegd hebben.Zo zie je maar dat het soms een verrassing kan zijn.

Liesbeth Wessels zei

Mia die blauwe lap is werkelijk prachtig !!!! En die rood-paarse is ook verrassend zonder paperclips. groet liesbeth

Corinne zei

De afdrukken zijn dan wel anders dan verwacht maar ze zijn wel heel erg mooi geworden. Heb je al plannen wat je er van gaat maken???

Corinne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
christina zei

Mag ik hieruit concluderen dat de afdrukken totaal niet voorspelbaar zijn?

Ik vind het wel heel leuk.