Translate

dinsdag 14 september 2010

Break down printing 3

Vandaag de badkuip van dochterlief misbruikt voor het schoonmaken van de zeeframen, net als het opsmeren van de verdikte proxion een hele klus was, was het schoonmaken ook een kuip ellende. Natuurlijk is die badkuip te laag voor mij dus mijn rug protesteerde, en de plakkaten verf die er vanaf kwamen zijn niet te grijpen het is net smurfensnot als je dat in je handen denkt te hebben. Maar ze zijn schoon en klaar voor een nieuw zeefdruk avontuur.

De lappen zijn toch wel bijzonder geworden, het is ook volgens de andere dames een toer om te herkennen wat je bedoelde. De lappen zijn dan ook verrassend.

Toch in droge toestand kun je er toch wel wat mee.

2 opmerkingen:

Dees zei

Leuk zo'n werkwinkel breakdown en zeeframen... het ziet er werkelijk prachtig uit Mia. No need saying dat je op jezelf moet letten?

Hannie zei

Ja, bij mij was het net zo.vorige week nog een klein raam volgemaakt,en vandaag het grote raam afgedrukt.Er bleven nog veel flodders over! Precies wat je zegt,net snot! Ik moet mijn lappen nog wassen, en waarschijnlijk ook oververven. Ik weet niet of dit echt mijn favoriete manier van afdrukken wordt?