Translate

vrijdag 12 maart 2010

movie stars bee

Het is al weer een paar weken geleden dat ik op de bee van onze movie stars was. Slecht weer (glad en koud) was daar de oorzaak van. Behalve dat ik het vervelend vind om met de auto over de gladde wegen te rijden bleken ook de stadsbussen niet te rijden.
Vanmorgen was het weer een ouderwetse klepochtend, de een had nog meer te vertellen dan de ander. En natuurlijk is het de bedoeling dat iedereen hard aan het eigen werk gaat. Nou dat viel een beetje tegen, dat harde werken bedoel ik dan. Maria had een huzarenstukje uitgehaald door voor Christien een quilt door te quilten, en dat is geweldig mooi geworden. Hilly heeft het voorjaar alsvast naar binnen gehaald, door een quilt over een sneeuwklokje te maken.
detail van de sneeuwklokjes.
Esther is druk bezig met een van haar honderden katjes die ze aan het maken is tot een geheel en de rest zat zo'n beetje te kleppen over van alles en nog wat.
Behalve Annie, die heeft weer een megaproduktie laten zien, behalve dat ze onze groepsquilt helemaal tot een geheel heeft gemaakt, heeft ze ook dit alfabeth in mola techniek gemaakt. En dan dit nog, dit is heel bijzonder. Deze mutsen zijn gemaakt door Lies. Lies is in de negentig en woont in Florida. Lies is de oudste zuster van onze Christien en ze bedenkt nog steeds cadeautjes voor ons. Zo kwamen er via de mail tasjes en sjaals en leuke gehaakte speldenkussens en nu werden we verrast met een muts. Ik weet niet of Lies dit zal lezen maar wij waren weer blij verrast. Misschien moeten we onze naam maar veranderen in De Mutsenclub of zoiets???1 opmerking:

hannie zei

Wat een leuke "Mutsen'Bee hadden jullie! Mooie quilts en als klap op de vuurpijl de groepsfoto van jullie met Muts! Gezellig hoor!