Translate

maandag 15 maart 2010

Deurtje

Ik vertel graag een verhaaltje aan Menno en Jasper, verhaaltjes die ik ter plekke verzin zijn volgens hun de mooiste. Hoe geheimzinniger en spannender hoe leuker ze die verzinsels vinden.

Altijd gaan die verhalen over twee meisjes, de een blond en de ander donker van haarkleur. Die meisjes beleven dan hele spannende dingen, eigenlijk die dingen die de jongetjes zelf meemaken maar dan met een smeuig sausje overgoten. Steevast gebeurd er iets geheimzinnigs in het bos. En meestal is er wel een of andere ondeugende kabouter die zich verschuilt in dat diepe donkere bos, die woont in een dikke hele dikke eikenboom. Die kabouter heeft een deurtje, zo'n klein geheimzinnig deurtje. Heel soms kunnen we even naar binnen kijken.
En dit is dan ons kabouterdeurtje diep in het verre donkere bos van Almere.

De aanleiding om dit deurtje te maken was natuurlijk weer een thema van de Fibermailgroep.

2 opmerkingen:

hannie zei

Schattig deurtje Mia! Het bij behorende verhaal is erg leuk.je kleinjongetjes zullen wel trots zijn op hun Oma. Maar hoe heb je toch de achtergrond gemaakt? Het is een echt kabouterdeurtje!

Corinne zei

Wat een mooi deurtje Mia, je geniet heel veel van je kleinkinderen he. Heel kostbaar. Ik hoop ook eens oma te zijn. Groetjes Corinne