Translate

zondag 5 juli 2009

4 juli 2009 een dag met een gouden randje

4 juli 1949 ben ik geboren in Rotterdam in een ouderwetse kraamkliniek aan de Putsebocht. Dus werd ik gisteren 60 jaar. Niks schokkends, maar wel heel bijzonder dat ik er weer een kroonjaar bij heb. Mijn lief had een paar weken geleden een beetje geheimzinnig achter de pc gezeten en wie mij kent weet dat ik daar niet goed tegen kan. Wel dat hij achter de pc zit maar niet dat stiekeme gedoe. Dus toen hij een paar dagen later aan het werk was toch maar eens gezocht wat er aan de hand was. En toen zag ik dat hij een mooie uitnodiging had gemaakt voor vrienden uit mijn omgeving. Dus ik mijn mond houden want er moest toch nog wel wat geregeld worden, wat dacht je van wat boodschappen of de tuin aan de kant of hapjes. Ik heb het maar opgebiecht dat ik vermoedde dat er nog wel wat gedaan moest worden. Hij blij, er moest inderdaad nog wel wat gedaan worden.

Maar gisteren was het dan feest, en daar kwamen ze Annie en Koos, Agaath en Esther, Mieke en Jeroen, Hillie, Wil en Hannie en Gerhard, Christien samen met Sascha en Hans, Angelika en Desiree, Lynn met haar kleindochter Lynn, Lobke met Menno en Jasper en Sander en Jannie en Tobias. Kaarten van Jaquelien en Guus en van Ada.
En wat ben ik dan een suffie, vergeet van mijn gezellige overvolle tuin een foto te maken van al die lieverds.
Vanmorgen maar een virtueel beeld, van mijn cadeautjes op de tuintafel.


De buit van liefde en vriendschap.

Let even op die prachtige 60 pastel kleurige rozen van mijn lief. En wat te denken van een quiltje van "mijn leerlingen" en een verrassingsdoosje met prachtige stempels of en dat is denk ik hard nodig het bruine organza zakje met opknapbonnen bij de schoonheidsspecialiste.

En de tulpen die ontbraken niet, mini tulpjes om een quilt van te maken, stofjes met tulpen, ach zo wil je toch elk jaar wel 60 worden.
Ach en dan die zon, en de wetenschap dat alle Amerikanen voor mij vlagt, van dit alles bij elkaar wordt ik heel blij en gelukkig.
Familie en vrienden dank jullie wel, en nou maar op voor mijn volgende verjaardag oef nog 364 nachtjes slapen.


2 opmerkingen:

hannie zei

Wij hebben ook enorm genoten.
Leuk om al je cadeautjes nu bij elkaar te zien Je bent een boffer hoor, alles zat mee, zelfs het weer!
Heel leuk,om je "Moviestars" ook eens in echt te ontmoeten.

Corinne zei

Hoi Mia,
Een beetje laat maar ik had een tijdje niet op de div. blogs gekeken maar alsnog van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag.
Groetjes van Corinne