Translate

vrijdag 6 maart 2009

Regiodag in Swifterband

klein overzichtje.


Vandaag zijn wij met zijn vijfen naar de regiodag van het Quilters Gilde in Swifterband geweest. En natuurlijk was het weer gezellig. Martha en Jeltje hebben weer veel werk verzet voor de ruim 80 quilters. De verzorging met eigen gebakken cake (wauw) en boterkoekjes was weer top.
Martha en Jeltje hadden weer een verrassingspakketje gemaakt, patronen met mallen en verschillende stofjes en daarbij de opdracht maak hier iets van. Leuk gekozen, lekker traditioneel met de hand en de kletspraatjes gingen over en weer. Na de lunch ook die was weer goed verzorgd een show en tell voor de kwebbelende kwilters. Er waren geen art quilts te zien en dat vond ik natuurlijk weer jammer, maar het was gezellig en dat is ook belangrijk. Zelf verteld over de a.s. tentoonstelling van de dagboek groep A-Fier en over de Little Quilts of Love, ik hoop dan ook dat er mensen zijn die zich aangesproken voelen en ook een bijdrage willen leveren aan dit project.

Today I was with some of my quiltingfriends to a special day of the Dutch Quilters Guild. A lot of quilters from the region where visiting this day in Swifterband. All the quilts that where showing where very traditionel, to bad that there was no artquilts. I have told about the exhebition for the journalgroup A-Fier that will have place next week and about the project Little Quilts of Love.

3 opmerkingen:

OrLaNd zei

Nice Blog
I enjoy this blog

Pls visit my blog at:
http://dalvindoorlando.blogspot.com

Best Regard,
OrLaNd
@@@ INDONESIA @@@

hannie zei

Zo'n regiodag is altijd gezellig vind ik. Hier bij ons zijn ook bijna nooit art quilts te zien. Maar je hebt toch de mensen attent kunnen maken op je mooie project little quilts of love. En A-fier. Dat is nog het allerbelangrijkste toch!

Wij hebben de regiodagen hier 25 en 26 maart.Was me nog haast vergeten aan te melden!

hannie zei

Nog vergeten! Leuke foto's heb je gemaakt, en wat een gezellige quilt met koe!