Translate

dinsdag 24 maart 2009

Flipje uit Tiel

Afgelopen weekend was er de mini tentoonstelling van het Gilde in Tiel. Natuurlijk ging alles over fruit en de rivieren die daar stromen.
Annie van de movie stars heeft iets met Tiel, Koos haar langjarige echtgenoot heeft daar jarenlang de kost verdiend. Toen bekend werd dat juist daar in Tiel de mini werd gehouden was dat natuurlijk koren op de molen voor Annie, ze heeft een quilt gemaakt naar aanleiding van een stripboek van Flipje. Alle onderdelen zijn geappliceerd, teksten met de machine gemaakt en alles op stripwijze in elkaar gezet. Onze bee leden herkenden de strip en bracht ons weer terug in onze jeugd. Wie had niet zo'n boekje. Gespaard van de zegeltjes van de aarbeien jam. De reacties op de tentoonstelling waren dan ook heel herkenbaar en positief. De conservator van het museum zag deze Flipje wel hangen, Annie dacht "mooi niet" Flipje gaat thuis in de gang, is ook leuker voor Koos.

2 opmerkingen:

hannie zei

Dit grappige quiltje zou zeker goed in het museum passen! Maar ik kan me goed voorstellen,dat de maakster het niet kwijt wil!

Desiree zei

Prachtig, werkelijk prachtig en ja, lekker thuis ophangen!!!