Translate

zaterdag 7 februari 2009

Movie Stars

Het was weer leuk en gezellig, niet iedereen was er. Jammer genoeg zijn er een paar filmsterretjes die een beetje aan het kwakkelen zijn met hun gezondheid en er zit er eentje ergens in een auto met caravanaanhanger richting de "zon" in zuid europa om de winterkou te ontvluchten. Jalours op die laatste nou wel een beetje, ik kan niet goed tegen de kou en mijn lijf ook niet. Maar goed de tulpen komen boven de grond uit steken en dat doet weer goed. Tekstkleur
Dit is de groepsquilt voor de miniatuurtentoonstelling van Het Gilde. De stofjes zijn bedrukt met fruit, hoe kan het anders want het thema is fruitig rivierenland. En ja de cirkels staan natuurlijk voor het rivierengebied.
De tentoonstelling is van 19 tot en met 22 maart in Tiel.
*
Jelly Rol
*
Dit is een quilt die Mieke aan het maken is van een jelly rol. Dus blokjes neerleggen en kijken met zijn allen welke combinatie het leukst is. Door de natuur kleuren van deze rol krijg je een landelijk gevoel. Hoe deze quilt er uiteindelijk uit gaat zien, dat is even afwachten.
*
Hilly, Tineke, ik en Ada van links naar rechts.
*
Ach en dan nog een discussie over de samenstelling van een hartenlogcabinquilt. Tineke uit Haarlem was vandaag mee gekomen met Mieke. En is bezig met een log cabin en wil daar de harten in uitlaten komen. Aanvankelijk dacht zij zelf dat er lichte harten kon worden gemaakt maar de donkere spreken veel meer.
*
Little Quilts of Love.
Blij ben ik met de donatie van little quiltjes die gemaakt zijn door Ada, Annie en Mieke. Mijn voorraad doos laat gelukkig geen bodem meer zien en de afgelopen week heb ik er zelf ook nog een 5 tal gemaakt in de verschillende maten.
*
Uitnodiging.
Wie zich aangesproken voelt om ook eens een little quilt of love te maken voor het Flevoziekenhuis in Almere neem dan contact met mij op via de e-mail zodat ik een en ander kan uitleggen over de little quilts of love.
*
So this is a long story about the Quilting Bee the Movie Stars in Almere, Holland. Some of our members are ill and one is moving for the winterholliday too Spain or Portugalm direction the sun. The second part is the groupsquilt for the Miniature exhibition that will hold on 19 - 22 of march this year in the place Tiel, center of the fruit growing. Also we have discussed the place of the blocks that is made of a yelly rol and the last picture is the surch too hearts with the log cabin blocks.

1 opmerking:

hannie zei

Wat een actieve groep zijn die Movie Stars! Geweldig! Leuk de miniquilt voor de tentoonstelling. Als het enigszins kan ga ik kijken, want ik neem aan,dat hij er komt hangen! Mooi, de aarde-kleuren van de Jellyrol-blokjes. Daar zijn jullie samen goed uitgekomen!En ook goed gelukt met de harten-log-cabin! Weer een goed-bestede dag bij de Movie-Stars!