Translate

zaterdag 15 februari 2014

O.W.N.A.

Het was weer zover, we mochten weer een dagje Op Weg Naar Art doen bij Marjon Hoftijzer. Na de koffie en het bijkletsen een ronde van waar ben je mee bezig, waar loop je tegen aan. En dan komen de opmerkingen en kritieken waar je negen van de tien keer wel wat aan hebt. Gekeken werd naar de opdrachten van de vorige keer (was ik niet bij) over het ontkleuren van materialen met chloor en pasta ook is er een poging gedaan om met wasautomaatblokjes te bleken, maar dat was geen succes.
Henny, Wil, Marjon en Rik druk aan het machineschrijven
Na de lunch tekst en uitleg over het schrijven op stof, lijkt gemakkelijk maar dat is dus niet zo. Als je je eigen schrijfwijze wilt benaderen ben je daar toch druk mee. Het resultaat is niet altijd duidelijk!
Wat wel heel leuk en bruikbaar is zijn letters die je afdrukt op calqueerpapier, scheurt nl lekker weg.
 
Ook Aart is heel druk bezig met schrijven
Met wat aanwijzingen en suggesties van Marjon kan ik ook verder met mijn Uitdaging en ander werk waar ik een drempel in zag.
Het was weer een productief dagje

4 opmerkingen:

Aart zei

Leuk verslag! Wil je de foto die je van mij gemaakt hebt, naar me mailen, ik spaar aktiefoto's.
http://quiltaart.blogspot.nl

Hannie de Beer zei

Wat een leuke dag alweer, en ook weer goede tips en ideetjes opgedaan!

marjolijn zei

Het was fijn jullie weer te zien. Jammer dat we eerder weg moesten. Ik ben heel blij met de berenpanels. Thuis zag ik pas dat het internationale beren waren. Extra leuk, omdat ik veel met mijn dochter heb gereisd! Nog bedankt. X

miekequilt zei

Wat een inspiratie voor jullie zelf, maar ook voor ons, de lezers van je blog!!