Translate

vrijdag 7 februari 2014

Een Up-date

Ik was er even uit, gewoon te druk voor van alles en nog wat.
Soms heb je van die dagen (weken) dat alles tegelijk komt.
 
Maar ik heb niet stil gezeten, 40 sterren heb ik gemaakt, je weet wel 8 punts 30x 30 dus dat kostte wat tijd. Wel leuk om te doen , foto komt nog wel eens. Het moet een kadootje worden.
Verder druk met De-Uitdaging, het thema beweging was aanvankelijk een lastige maar ik heb er toch wat opgevonden. Ook deze foto komt later, en voor Op Weg Naar Art druk aan het bleken en dischargen gegaan en heb nog wat ideetjes wat ik wil uitproberen.
 
En de beide kleinzoons hadden behoefte aan een volwassen kamer, je snapt natuurlijk dat als je al 11 bent geen kastelen meer op je muur wilt hebben en die andere bink van 9 vond blauw en groen geen kleur voor zijn leeftijd.
 
En wat doe je dan........... dan ga je al je muurschilderingen verwijderen, vloerbedekking verwijderen, opnieuw alles in de verf, een lekker behangetje in rustige kleuren en een laminaatje leggen!!!!! (pokkewerk) maar ik was slechts de assistente, gelukkig wel want het is wel een klus, morgen nog even alles inrichten en dan kunnen de heren in hun volwassenkamers slapen, lezen, pc-spelletjes, vriendjes ontvangen en in de toekomst hun huiswerk maken.
 
 
Maar in al die drukte was er vanochtend weer een heerlijke gezellige bee van de Movie Stars.
Annie had weer een stapeltje vierkantjes om vingerhoedjes van te maken. Elke keer heeft ze stapels gesneden voor ons van haar eigen voorraad.
Jacqueline heeft een hele mooie hexagon onder handen, hele kleine hekjes, wat een geduld, gelukkig heeft ze Annie als back up.
Marina heeft weer een mooi project aangeschaft van Di Ford, ziet er zeer veel belovend uit. Maria had haar lattenwerk bij zich waar zij een quilt op had gespannen om gezellig door te quilten,
Trudie besloot haar mini vingerhoedjes gedeeltelijk uit te halen en Madelon dacht daar doe ik maar aan mee.
Agaath bekijkt het van een afstandje en denkt daar het hare van.
En ik? lekker relaxen even bijkomen lekker aan de koffie en luisteren naar het gequebbel. 

3 opmerkingen:

miekequilt zei

Was dus weer gezellig. Helaas was ik er niet, volgende keer beter.
Groetjes en succes bij de heren!!

Hannie de Beer zei

Fijn, dat je er weer bij kon zijn, gezellig toch, na alle drukte even relaxen!
Ik ben benieuwd naar je sterren.

Nienke zei

Och ja dat zijn de heerlijkste dagen, meegenieten van al het moois wat anderen maken met hun verhaal erbij!