Translate

vrijdag 6 september 2013

Stunt piloot en meer

Heb je haar weer, was de eerste reactie, ik mag een scootmobiel lenen en ging die ophalen samen met Jan. Tot zover geen probleem dacht ik. Na tekst en uitleg hoe zo'n ding werkt, dacht ik gewoon op de schilpadstand weg te kunnen rijden. Nee natuurlijk niet, ik botste tegen de auto aan, en was woedend op mijzelf dat ik zo stom was, ik bedoel die doblo is donkerrood en dus niet te missen. Ik wel en natuurlijk met het verkeerde been tegen de auto aan. Schrik oef wat nu, hm lijkt mee te vallen, ik strijk met mijn hand over mijn gezwachtelde been die verstopt zit onder een zwarte legging en wat zie ik, rood rood en nog eens rood. Goeie grutten toch mijn been beschadigd. Snel een druk verband over de zwachtels heen en toch maar als bibberend met die scoot naar huis getuft. Thuis lieve vriendin gebeld over wat ik kon doen, niks zei ze. Ik kom er aan. Gelukkig viel het mee alleen een schaafplek net onder mijn knie dus net niet in het Ericypilas gedeelte. Verzorgd en we gaan dus vrolijk verder met herstellen!
 
Gelukkig zijn er ook hele positieve dingen, wat dachten jullie van de kaarten, zelf gemaakte (hele mooie) zelf gekochte en allerlei leuke dingen gehaakt en gemaakt.
 
 
 
Lief en heel blij liggen de kaarten in mijn mand op de tafel en bezoekers zijn het allemaal met mij eens dat ik een gelukkig mens ben met deze aandacht, en blij ben ik inderdaad.

3 opmerkingen:

Marina. zei

Blij, prima! Maar nu ook nog wel even een beetje voorzichtig met jezelf zijn!
Veel plezier met de scootmobiel.
Marina.

Janny de Roo zei

even een rijlesje nemen misschien...?

Hannie de Beer zei

Wat een pech! Zat er geen rijles bij de scootmobiel?
Maar gelukkig goed afgelopen, en je humeur heeft er ook niet al te veel onder geleden.toch een geluk bij een ongeluk!