Translate

zondag 22 september 2013

Leuk

 
Afgelopen dagen een minitrip naar Newcastle gemaakt, mijn tas gevuld met pijnstillers, twee krukken links en rechts en Jan die mijn persoonlijke assistent was.
 
Deze trip hadden wij al langer gepland maar het was niet zeker of ik wel kon gaan. In overleg met de specialist en een volle doos pillen en een heel stevig verband, gaf hij aan dat lopen mocht maar als ik ging zitten gelijk het pootje omhoog ivm stuwing.
 
Het was heerlijk aan boord en het heeft mij heel goed gedaan. Lekker buiten aan bak of stuurboord zitten genieten van al dat water en de wind door mijn hoofd. Ik knapte er van op, gewoon even weg uit de sleur. En geweldig van DFDS personeel overal waar ik maar huppelde was er iemand die mij voorrang gaf op de menigte. Zelfs de douane is heel lief geweest en wij mochten telkens uit de lange rij om mijn paspoort te laten zien.
 
 
Prachtig weer en lekker geslapen, en dan die mooie luchten. Daar kan ik dan niet genoeg van krijgen. En wat dacht je hiervan, deze lucht is echt die hieronder had ik geverfd leuke overeenkomst.
 
 
En nu zit ik weer omhoog met mijn been, het was toch een beetje teveel van het goede, maar ik had het er wel voor over. Lekker huppelen over de Graingermarket, en het Eldon. Leuke dingen gezien en gekocht. Hele mooie katoen gevonden bij hele leuke Engelse dame die met schots accent wilde weten wat ik met stof deed, uitgelegd en mijn blog adres gegeven ze was heel geïnteresseerd want ze had sinds kort quiltstoffen in de verkoop en dat liep volgens haar als een trein. Ook een paar andere dames wilden van alles en nog wat weten dus die heb ik maar naar het Britse Quilt Gilde verwezen.

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Hoe dan ook, je hebt genoten, al moet je het nu een beetje bezuren!
Dat nemen ze je niet meer af.
En die lucht grandioos! Wat prachtig, precies je werk voor de Uitdaging. Ik had het al eens geschreven: Een echte Hollandse Ruysdael lucht!

marjolijn zei

Wat heerlijk dat je zo hebt genoten. Kan me voorstellen dat je wel toe was aan een andere horizon. Nou, dat is dus gelukt. Prachtige lucht ook.

Nienke zei

He lekker ff eruit, kun je er weer even tegenaan!

Suus zei

Ach wat heerlijk Mia, klinkt erg leuk allemaal buiten je ongemak dan. En wat een mooie treffer je luchtenlap, daar maak je vast weer iets moois van.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Fijn dat je toch kon gaan. Heerlijk he dat varen en dan ook nog lapjes kopen. Ik heb ook nog foto's van windmolens vlak voor aankomst weer in IJmuiden gemaakt, en toen aan je gedacht. zal ze je sturen en dan van jou graag het adres van die lappenwinkel voor als ik weer die kant op ga.