Translate

maandag 8 juli 2013

beetje laat

Ja een beetje laat met het vertellen hoe de vrijdagmorgen Movie Star Bee is geweest. Gelukkig heeft Maria al een berichtje er over geschreven maar nu dan mijn verhaal.
 
Elk jaar, en dat zijn er nu al weer heel veel jaren, houden wij van de Movie Star Bee tijdens de zomervakantie een andere soort Bee. De zomerbee.
Tijdens deze zomervakantie die gelijk loopt met de school vakantie van Midden-Nederland, gaat Annie onze Bee-regelaar, dan een lijst maken met de volgorde van ontvangst.
 
Ontvangst elke week bij een ander van de groep, en zo zien wij nog eens wat. Ander interieur, andere kleuren, andere keukens en koffiemachines en andere tafels, maar ook hoe schoon is jouw huis-ding (ik denk dan altijd oeps, mijn huis is van een echte quilter, altijd een puinhoop).
 
En omdat ik vanaf het begin van die zomerbee's de eerste ben, dat komt ook omdat het meestal gelijk loopt met mijn verjaardag en ik vind dat toch heerlijk.
 
Gezellig al die vrouwen om mijn lange tafel die altijd te klein blijkt te zijn, tuintafel erbij het weer zat niet mee dus alles maar binnen, stoelen overal uit mijn poppenhuis en potten koffie en thee met of zonder melk of suiker. En natuurlijk verjaardagsgebak en verjaardagscadeautjes. Oh wat is dit toch leuk.
 
Ik had bedacht dat we maar eens iets anders moesten gaan doen, dus na de show en tell waarbij ook Jasper liet zien hoe mooi hij kan monoprinten. Zijn we van vilt bloemen gaan maken.  
 
Alle vrouwen gingen naar huis met een corsage in verschillende kleuren en ze vonden het nog leuk ook.
 
En omdat ik liep te regelen en te lijmen met een pistool kwam er van mijn bloem natuurlijk niet veel terecht, s 'middags tussen allerlei door maar de blaadjes geknipt en de afgelopen twee dagen tussen het bakken in de zon door de bloem in elkaar gezet.

1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Met recht een feestelijke zomer Bee!
Leuk patroon van de bloemen .horen echt bij een feestje!