Translate

zondag 16 december 2012

Tussen de bedrijven door

Tussen de bedrijven door klinkt dramatisch, maar dat is natuurlijk niet zo. Zo af en toe heb je een uurtje dat je denkt wat zal ik nu eens doen, nee geen was strijken of die ellendige keuken schoonmaken. Gewoon effe pruttelen.
 


 

 Zo is mijn lief in de ban van de olifan, en ik kreeg van Trees een tijd geleden een leuk patroon, had nog een klein geverfd lapje liggen een beetje grijze zijde en antraciet gekleurd garen. Hij blij en mijn kast is weer een stukje leger.


 In de bak met zijde lag ook een stukkie blauw/ groen, wat moet je daar nou mee doen?
 
Natuurlijk! de tulp. Deze is een soort 3D geworden, de tulpen blaadjes met oplosbaar vlies en rood garen opgevuld net als de steel en het blad. Lijstje van Ikea en ben best tevreden.
 
 
 




Ach die lag ook al een tijdje te wachten, was een patroon van UFO, Gabriela de engel. Ik heb haar wat opgeleukt in het roze, ze hangt aan de keukendeur, wie weet inspireert mijn keukenengeltje wel tot iets bijzonders op de kerstafel.
En er gebeurde natuurlijk weer meer de afgelopen week, afgelopen zaterdag was de laatste dag van de tentoonstelling van De-Uitdaging in Sappermeer, de berichten zijn positief.
Het was mij iets te ver om daar even naar toe te gaan, maar we hebben Marjolijn die geweldig werk heeft verzet voor onze groep.
En zo haalde Jasper even zijn B-diploma, zijn beide jongens aan het trainen voor een hardloopwedstrijd dus is het halen en brengen.
En hadden we de kerstmarkt in haven, jammer dat er weinig mensen kwamen. Ik heb toch wel leuke dingen verkocht dus daar klaag ik niet over, maar meer bezoekers zouden toch wel leuker zijn.
 
En vandaag Zondag, puin ruimen. De spullen van de kerstmarkt die zijn overgebleven opbergen, de hond even een extra knuffeltje, poetsdoeken over de meubels en de stofzuiger door het poppenhuis.
Morgen is het maandag nog een weekje en dan begint de kerstdrukte hier in huis rond te waaien.

2 opmerkingen:

Marion zei

Lekker bezig....

Hannie de Beer zei

Leuk ufo'tjes en ander werk. Zo ben je toch heerlijk bezig!
Jammer dat er weinig bezoekers waren bij je kerstmarkt...