Pagina's

Translate

zaterdag 8 december 2012

sneeuwverven deel II

He wat is dat toch leuk, spelen met verf en sneeuw, ik heb de oude luvobatik verf gebruikt die volgens mij uit de jaren 70 stamt. Nu las ik dat deze verf waarschijnlijk metalen in de verfpoeders heeft, maar je eet het niet en je gebruikt een mondkapje dus denk ik dat een eventuele vergiftiging wel zal los lopen.
  
Deze twee heb ik bewerkt met Bengaals rood en marine blauw, de hele fuchialap was onder in de emmer.
 
 
 Dit was ook een leuke, ik heb 1 lap in de zeef de oranje, 1 lap onderin rechts de getekende en 1 lap op een rooster ergens tussen in. De kleuren die ik gebruikt heb was chocoladebruin van Proxion en oranje van luvobatik. Alle drie zien er prima uit maar de meest rechtse is heel mooi van tekening

 En dan deze twee, hierbij heb ik uitsluitend Indigoblauw van luvabatik gebruikt, waarom er in de lichte lap wat roze zit is mij niet duidelijk maar ziet er wel geweldig uit. De donkere lag op de bodem.

En bij elke kleurverfbeurt stop ik er een randje kantje erbij. geeft leuke randverschijnselen.Maar wat mij betreft mag het nu weer warm water gaan regenen

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Ja hoor heel mooi zijn ze. Nu jij jou prachtige lapjes hebt mag het gaan regenen?? grrr. Wij willen ook nog wel wat sneeuwverven! Ha ha.

christina zei

Sneeuwverven geeft altijd van die prachtige tekeningen. Je bent vast in je sas met deze prachtige lappen.

Nienke zei

Van mij mag het blijven liggen (maar niet meer vallen :-) Mooi!

janneke zei

Nou het regent al. Maar geen warm water!
Wat een super idee om er kantjes bij in te doen!
Dus van mij mag het nog een keer sneeuwen. Doe ik er ook kantjes bij in.
Of.. gewoon weer in een zakje verven?

marjolijn zei

Wat een prachtige lappen zijn dit geworden. Heel even is zelfs sneeuw dan leuk (ik ben ook geen liefhebber van sneeuw en kou). Hier is de sneeuw inmiddels weg en ik heb er geen gebruik van gemaakt.

Dea zei

Mooie lappen zijn dat geworden!
Ik eb ook geen gebruikgemaakt van de sneeuw maar ben toch blij dat het wrg. Over twee weken hoop ik op sneeuw; dan heb ik kerstvakantie. ;-)

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Prachtige lappen geworden. Als er nog een keer sneeuw valt ga ik ook aan de gang.