Translate

zaterdag 1 december 2012

Staalkaarten

Och zei Nienke, vind je het leuk om ook mee te doen met het maken van een staalkaartje. Nu ben ik ook gegrepen door het verven van stoffen, dus leek mij dit wel wat. Jouw kleuren zijn Jaspis en Roze toermalijn. Oh ja zei Nienke er achter aan, het zou wel leuk zijn als we er ongeveer 25 ververs zouden hebben en als die dan allemaal met een andere verfkleur kunnen indelen hebben we een mooi overzicht wat je onderling met kleuren kunt doen.
 
En dit is dan mijn staalkaart, op de kleuren kaart van stof tot verven had ik zo het idee dat die twee kleuren wel erg dicht bij elkaar lagen.
En natuurlijk had ik net die twee niet in huis, dus besteld -> na twee weken nog niet ontvangen -> Lia gebeld -> en die boos natuurlijk want ze had ze gelijk naar mij toe gestuurd -> die verdraaide post toch weer een zending kwijt verzuchtte Lia -> opnieuw naar mij gestuurd en ja hoor de volgende dag in de bus. Hartelijk dank Lia je verdient de warme douche.

Gut o gut sta ik de verf klaar te maken zie ik in eens Onyx staan en die had ik dus ook niet, snel even met Nienke gemaild of Jet Black ook goed was. Joh doe maar weer een andere kleurgradatie.
 
Voor Nienke een klein boeketje tulpen.
 
En nu maar die andere staalkaarten afwachten, ben heel nieuwsgierig.

7 opmerkingen:

Ineke zei

Die tulpen zijn ook erg leuk.

Hannie de Beer zei

Een schitterend kleuren palet! Ook de tulpjes doen het goed in die kleuren.

Aart zei

Ik vind het steeds spannender worden als we straks een pakket krijgen met 25 verschillende kleurkaarten. Gisteren heb ik 4 verschillende staalkaarten zien liggen, wat een kleurenfeest.
http://quiltaart.blogspot.nl

Nienke zei

Zo verrassend mooi, ik zou het gelijk wel in de verf willen zetten, geweldig!

janneke zei

Lekker vrolijke kleuren, Mia. Wat zullen we straks een heerlijk boekwerk van kleuren hebben!

miekequilt zei

Je zou denken: zwart is zwart, maar door al het verfwerk op de blogs, weet ik wel beter. Goed opgelost zo!

Christina zei

Schitterende serie. Ben ik even blij dat ik hier ook eentje van krijg