Translate

vrijdag 7 december 2012

Balen en leuk

Het was vanmorgen echt balen, zag aanvankelijk dat de sneeuwval wel mee viel hier in Almere, maar toen ik weg wilde gaan was het al een witte wereld aan het worden. Brr ik hou niet van de kou en niet van vriesweer enzo. Maar goed ik was opweg naar de bee van de Movie Stars voor ons tweewekelijks uitje. Tenminste dat was het plan. Een van de buren had pech met zijn auto en blokkeerde de uitgang van de parkeerplaats, tuurlijk we kunnen duwen en zo ruimte te maken, maar dat is geen karwei voor mijn lijf. Dus wachten en nog eens wachten de wegenwacht die gebeld was had het heel erg druk dus mijn Bee kon ik wel op mijn buik schrijven. Balen want Hilly had wat leuks gepland.
 
Bij komend voordeel is dat het uitzicht vanuit mijn woonkamer heel idyllisch is. Mijn heskenpruimenboom staat mooi te wezen in de sneeuw.


Ook mijn figuren hangen weer te hangen voor het raam

 
En dan het grote geluk met al die kou, de stoffen had ik gisteren al voorbereid voor het geval dat! dus die maar in de zeven gedaan en bij de radiator gezet. Ik had nog busjes met oude verfpoeders van ludovatec of zoiets en die maar eens leeg gegooid over de lappen. Toch benieuwd of die nog werkt.

6 opmerkingen:

Quilt Quebbel zei

Hallo Mia,
Geen Bee maar wel zeer productief geweest vandaag. En dat bij een mooi winter-landschap-uitzicht. Dat is toch ook genieten.
Groet, Maria

Dea zei

Jammer dat je nu niet naar de bee kon, Mia. Je uitzicht is inderdaad wel prachtig!
Staan die verfbakjes nu op een quilt? Da zou nooit goed gaan bij mij. ;-)

Hannie de Beer zei

Ja, zo ziet her er hier ook uit! Best wel eng als je de weg op moet maar een fraai gezicht! En sneeuwverven op een mooie quilt? Als dat maar goed gaat?

mia zei

De quilt is al een ouwetje, het was de eerste quilt die ik maakte met allerlei stofjes van de markt. Omdat ik toen nog niet beter wist! is deze nooit door gequilt. Nu ligt hij opgevouwen op de grond voor de honden die er dankbaar gebruik van maken zo bij de radiator. gr.mia

Suus zei

Spannend is dat.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Wat is het toch heerlijk dat het af en toe sneeuwt. Ook bij mij staan de emmers weer met lappen.