Translate

zaterdag 31 december 2011

Gisteren - Vandaag - Morgen

Gisteren 30 12 2011


Gisteren vrijdag 30-12 waren Jan en ik 40 jaar getrouwd, ongelovelijk wat gaan die jaren toch snel. Eerst met zijn tweeen en toen wij met de kinderen en kleinkinderen een hele leuke dag hadden in de Eemhof en later in het Restaurant konden wij terugkijken op een mooie en prachtige tijd met elkaar.

De Bloemen van de Movie Stars en de E-mail kaarten en vooral de lieve berichten die erbij waren.
Omdat wij het niet bekend hadden gemaakt aan anderen waren er verrassend genoeg toch kaarten gekomen van lieverds die ons nog veel jaren toewensten.
En dit is mijn club oh nee onze club, door dik en dun (!) en natuurlijk die twee jongens wat is er nu leuker dan in een vol restaurant met zijn drieen toetjes te eten van een bord.

Vandaag 31-12-2011

Er wordt al flink geknald terwijl mijn lief voor de 40e keer flappen staat te bakken, eigenlijk heeft hij wel een lintje verdiend, maar ja dat zal de burgermoeder van Almere wel niet bijzonder vinden.

Morgen 1-1-2012
Ik hoop met heel mijn hart en ziel dat er geen ongelukken zijn gebeurd in deze komende avond en nacht. En dat een ieder met een goed humeur het nieuwe jaar in gaat. Voor alle lieve mensen op deze aardbol een heel goed, heel creatief en vooral een gezond 2012.

6 opmerkingen:

Hannie zei

Alsnog een felicitatie voor jullie,met een dikke zoen van mij! Wat een leuke foto's van een gezellig etentje! Fijn toch om zo terug te kijken op 40 jaar lief en leed. Ik wens jullie er nog een flink aantal goede en mooie jaren bij! Te beginnen met het komende jaar 2012!

Ineke zei

Van Harte Gefeliciteerd Mia! Voor jullie ook alle goeds gewenst voor het komende jaar (jaren).
Gr. Ineke

marjolijn zei

Ook namens mij alsnog van harte gefeliciteerd. 40 jaar is een hele tijd om lief en leed met elkaar te delen. Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen. En voor 2012 alvast veel geluk, gezondheid en creativiteit gewenst.
gr. Marjolijn

Suus zei

Wow Mia 40 jaar dat is een mooi getal, van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik wens jullie alle goeds voor de komende jaren. Liefs Suze

Corinne zei

Hoi Mia, Van Harte Gefeliciteerd, het allerbeste voor jou en je dierbaren toegewenst. Wat geweldig dat je dat samen met hun kan vieren. Dikke kus van Corinne.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Mia en Jan gefeliciteerd met die 40 jaar liefde en geluk. Het feestje ziet er gezellig uit op de foto's. Op naar de 50 in heel goede gezondheid en alle beste wensen.