Translate

vrijdag 13 januari 2012

Movie star Bee

He heerlijk zo na de feestdagen, weer gewoon doen in het quiltritme van de Movie Star Bee, gezellig op Maria na die ergens in Spanje rondtoert was iedereen er weer gezond en wel bij.,Annie had weer prachtige Quilts bij zich een eigen interpretatie wat stoffen betreft met het patroon van enkele jaren geleden van De Haan en Wagemakers. De tweede quilt is voor haar kleinzoon een hele leuke log cabin.
En er werd lekker gesnoept Madelon had een verrukkelijke cake gebakken zij was nog net in het oude jaar jarig en ik trakteerde op vlaaien omdat Jan en ik 40 jaar getrouwd waren.

Behalve dat wij over quilt en quiltzaken kletsen (en er ook nog mee bezig zijn) was er een prachtig boek van Karina Schaapman dat geleend was van de Bieb. Een geweldig boek om te willen hebben. Het Muizenhuis staat vol met foto's die het leven van Sam en Julia laat zien, bijzonder is dat het huis volledig door Karina Schaapman is gemaakt op miniatuurformaat. 


En natuurlijk is er weer een gemeenschappelijk doel bedacht, Annie heeft iets met mini hexagonnetjes en heeft een en ander voorbereid zodat wij straks op de miniatuurtentoonstelling van het Gilde er weer zullen zijn met een groeps ding.

3 opmerkingen:

Hannie zei

Toch het fijnste als alles weer geoon is na al die feestdagen?
Wat een mooie quilts !En grappig het boek van de muizenfamilie.Ik ben benieuwd naar de het miniquiltje?

Suus zei

Mooie quilts hoor. Die bovenste is wel wat voor de modern quild.

Christina Fokkema zei

Wat heerlijk om zo samen te genieten van een gemeenschappelijke hobby.