Translate

dinsdag 12 april 2011

Roest Uitdaging


Het valt niet mee, voor De-Uitdaging is het thema Roest. Aanvankelijk had ik een ontwerp gemaakt en als basis had ik vergankelijkheid, immers roest is een slijtageslag en vreet het verleden op. Maar nu door familie omstandigheden heb ik besloten er een ander ontwerp voor te maken. En wat is het moeilijk om een eerder ontwerp uit je hoofd te zetten. Ik ben nu aan de vierde tekening bezig maar telkens komen er oude elementen terug. Hoe maak je je hoofd leeg, ik heb geen flauw idee.

7 opmerkingen:

nadia zei

Beste Mia, ik kan me voorstellen dat je, gezien de situatie, de weg een beetje "kwijt" bent. Het is voor jou nu moeilijk om je oorspronkelijke idee los te laten, maar is dat wel de juiste weg? Misschien komen je gedachten iedere keer terug op het oorspronkelijke idee omdat je er ergens diep van binnen toch iets mee wil doen... Sterkte!! Nadia

Hannie zei

Ik kan me voorstellen dat je hoofd er nu niet echt naar staat,om een quiltje met vergankelijkheid te maken! Roest kan natuurlijk ook op een andere manier worden verwerkt. Maar ja: Je oorspronkele idee loltaten valt niet mee? Toch succes en sterkte!

Nienke zei

Je gevoel wil kennelijk niet genegeerd worden ;-), kun je het niet een hanteerbaar plekje geven in een nieuw ontwerp. Klein in een hoekje ofzo?

marjolijn zei

Ja, heel begrijpelijk, maar misschien moet je er toch wel iets mee doen. Misschien dat je het dan pas wat meer kunt loslaten. Succes.
gr. Marjolijn

Christina Fokkema zei

Het lijkt me heel moeilijk om het eerste idee los te laten. Ik wens je veel sterkte toe.

Margeeth zei

Heb je het eerste idee al wel uitgetekend? Dat schijnt nl te helpen, als je het op papier zet dan 'hoef' je het niet meer te onthouden en is er weer ruimte in je hoofd voor nieuwe dingen.

Corinne zei

Lieve Mia, ik begrijp heel goed wat je bedoeld. Toen vorig jaar mijn man zo ziek was lukte het mij ook niet, ik had een creatieve dip, mijn hoofd stond er gewoonweg niet naar. Maaaar het gaat over, je moet hier doorheen. Proberen los te laten, dan lever je roest toch wat later in. Houden we nog wat tegoed. Heel veel sterkte.