Translate

zaterdag 18 december 2010

Laatste Movie Star Bee van 2010

Wat gaat een jaar toch snel. Ploeterend door de sneeuw weer op weg naar de filmwijk voor onze bee. Gelukkig geen nare dingen als valpartijen, de fietsers onder ons hadden of een auto geregeld of waren met de fiets aan de hand komen lopen.


Er was natuurlijk weer een aanslag op onze figuren door de lekkernij wat Madelon had gemaakt voor bij de koffie en het was als vanouds weer bere gezellig. Leuke kerstmannen en kaarten het kan weer niet op.

En er was weer veel te zien,
Agaath was met haar kimono's al een eind op weg. Maria liet haar levens boekenkast zien die zij kado kreeg enige jaren geleden voor haar verjaardag en nu eindelijk klaar was.
Madelon aan de anderen liet zien wat zij met haar restjes heeft gedaan en dat inspireerde natuurlijk weer de anderen die ook een lading restjes hebben. En tot slot voor Annie, onvermoeibaar, creatief, en altijd denkend aan de meiden van de bee hadden we een prachtig kerststuk voor haar gekocht als dank voor al die inzet.En de agenda's voor 2011 werden weer ingevuld, welke regiodag of wanneer hebben we de bee, ook de planning van Mieke en Annie en later ook Hilly om naar Canada te gaan in mei waar een grote internationale tentoonstelling wordt gehouden en waar deze "dames" hand en spandiensten gaan verlenen. Ja er staat weer heel wat data ingepland leuke dingen die weer veel gespreksstof op zullen gaan leveren.

1 opmerking:

Hannie zei

Wat hebben jullie een gezellige laatste Bee van het jaar gehad! Mooi die affo's en ook weer leuke nieuwe plannen! Zo kijk je met plezier uit naar het komend jaar!