Translate

dinsdag 28 december 2010

Kerst en zo meer

Natuurlijk ben ik de enige niet, en er zijn altijd mensen die het slechter hebben dan jij, dus zeur niet zo, zo ging dat stemmetje in mijn hoofd het afgelopen weekend.
Het begon met een logeerpartij van Menno en Jasper, ik had leuke dingen bedacht, dus waren zij en ik teleurgesteld toen bleek dat ze
a: in pyjama kwamen en
b: allebei behoorlijk grieperig en
c: mamma hoefde oom niet te bellen want oom begreep het wel!
Daar gingen mijn plannetjes met een bocht de besneeuwde tuin in. Toch wel gezellig en leuk, lekker knuffelen, puzzelen, voorlezen van Dik Trom en kippensoep want daar wordt je beter van.

Omdat deze muur gesloopt wordt dient het nu als prikbord voor alle kaarten die wij kregen en ik werd door de jongens geholpen om alles op te plakken. Want bij mij kwam er ook iets op zetten, begon met een natte neus, toen een hoestje en toen de jongens weer naar huis gingen had ik de griep. De griep op kerstavond. Het lekkere etentje met Jan werd een kort verhaal en een gezellig avond nee ook dat niet want ik lach te klappertanden in mijn bed.
Ergo het familiegebeuren 1e kerstdag heb ik gemist, zo ook het gebeuren op 2e kerstdag en op de derde kerstdag begon het weer een beetje helderder te worden.
Vandaag alleen maar een kaftje gemaakt voor een notitieboekje en dat was inspannend genoeg.

Ach hoor ik jullie denken, mens stel je niet zo aan. Iedereen heeft wel eens de griep. Hm dat is wel zo, maar ik heb die griep nog nooit gehad, slecht neusverkouden dus voor mij was het een ervaring die ik nooit meer met feestdagen wil herbeleven.
En alle andere griepers in blog land, ik weet nu hoe het voelt heel veel sterkte

4 opmerkingen:

Ellen zei

Wat sneu Mia,gelukkig dat je weer een beetje bent opgeknapt

Hannie zei

Wat vervelend Mia! Griep moet je niet onderschatten.Zelf heb ik ook nooit echt griep gehad,maar ik hoor en zie rondom me dat het best heftig kan zijn!
Gelukkig gaat het weer met je.In ieder geval heb je weer een leuk kaftje gemaakt!

Suus zei

He bah wat akelig en dat met de feestdagen, je mag klagen hoor, is ook niks leuk. Hopenlijk is het snel weer over en kun je oud en nieuw weer gezellig mee doen. Een opkikkertje voor je, ik heb twee tulpen voor je af en die stuur ik deze week nog naar je toe. Lieve groetjes Suze

Nienke zei

Nee dat is geen leuke kerst, doe maar kalm aan, anders blijf je nog langer vatbaar. Beterschap! Evengoed een mooie omslag.