Translate

dinsdag 12 oktober 2010

herstel-werkzaamheden-hexagonitis

Gistermiddag nog steeds even een middagje bijkomen van de Efteling, dus maar eens een werkje afgemaakt wat ik tegenkwam. Op een site kwam ik een potje tegen van hexagonnen die een beetje uit model waren getrokken. Ach ik zit lekker dus ga ik daar maar eens een eind aanbreien.

Je neemt dus een hexagon van 2" of 10 cm op het breedste punt, je trekt dat ding uit elkaar, doe daar wat tussenruimte in van 2"of 5 cm. Zet die dingen (6 stuks) aan elkaar, doe daar de bodem van 2" of 10 cm onder (zonder tussenruimte) maak van 6 rechthoeken (2" of 5 x 14 cm) een binnenkant, vul de tussenruimte op en klaar is Kees of Truus of wie je ook bent.
En als je dan verkeerde maten neemt voor de binnenkant en die passen dus niet, geen nood maak aan de buitenkant 6 paneeltjes zet die tegen de verkeerde binnenkant, hexagonnetje er onder en je hebt een draadjespot.2 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Toevallig ik zit dezelfde te maken. In het rose. Erg leuk om te doen,even wat anders. groet liesbeth

Hannie zei

Gezellig zo,n potjes! Als ik alles wat ik mijn hoofd heb klaar heb,ga ik het ook eens proberen! Zal wel winter worden denk ik? Maar leuk zijn ze!