Translate

zaterdag 28 november 2009

movie stars

Dit jaar geen sint gebeuren in die zin dat we kadootjes of verrassingen voor elkaar hebben gemaakt. Nee niet omdat we er geen zin in hadden maar de data lagen wat vreemd dit jaar. Net zoals het kerst gebeuren. We hebben voor wat meer prive ruimte gekozen in dit drukke jaargetijde.
Maar gezellig was het wel, Maria heeft dikbuikjes gemaakt, allemaal kleine pietjes en Annie had voor Sintlekkers gezorgd voor bij de koffie. Tja die koffie, hebben ze een nieuw systeem dus smaakte die niet zo errug lekker.
Jane had een workshop Log Cabin gedaan en vertelde over de nieuwe heel handige liniaal, ach zegt ze handig je hoeft bijna niet meer na te denken over hoe je de repen snijd. Leuk is het wel geworden. Christien onze moeder familias is druk bezig met een quilt voor Tanja haar kleindochter zoals gewoonlijk ziet het er erg verzorgd uit, dat kan je aan haar wel overlaten. En alles met de hand, heel traditioneel.1 opmerking:

hannie zei

Was dus weer een geslaagde bijeenkomst! Leuk en gezellig die pietjes! En wat een mooie Log Cabin! Wat is dat voor een speciale lineaal? Lijkt me wel wat om ook eens aan te schaffen. Ik heb nog een mand vol stroken staan!