Translate

woensdag 25 november 2009

Fibermail verrassingslap


Met de Fibermail groep heb ik meegedaan met een soort round up. Met 6 leden van deze groep is er een lap veranderd. In mijn geval was het een zelfgemaakte shibori in groene proxion.


Het eindresultaat mag er zijn, Cobi zag er een japanse waterpartij in en verfde de lap in blauw ook weer met de shibori techniek, en heeft er riet in gezeefdrukt.

Olga geinspireerd door de waterpartij, heeft er een groepje sigaren bij gemaakt en de waterstrepen geaccentueerd met vliesofix die blauw/groen geverfd was.
Ellen heeft de twee reigers gegoogeld en bewerkt met transferverf en gestreken op een cremekleurig lapje, de twee reigers zijn machinaal erop gemaakt.

Trees mocht het groenige geheel opkleuren, en om het geheel op te vrolijken heeft ze de brug en bomenpartij gemaakt.
Tony heeft doormiddel van organza watersuggesties en waterleliebladeren het tafereel compleet gemaakt.
In dit boekje wat ik er bij gedaan had, heeft iedereen haar beschrijving van haar werkzaamheden met foto's geschreven.

En nu mag ik zelf de eindregie voeren over dit resultaat, worden het randen eromheen of zonder hoe ga ik het doorquilten en met welke kleuren. Ik weet het nog niet voorlopig hangt het te pronken op mijn prikbord.
4 opmerkingen:

hannie zei

Het is een wondermooie lap geworden Mia! Iedereen heeft er wat bijzonders aan toegevoegd,en in dezelfde stijl. Het is net een schilderij van Monet? Wat een goed idee,om er een boekje bij te doen. Zo is het proces goed te volgen.nogmaals mijn complimenten voor allemaal!

Mieke zei

enderieHa Mia,
wat een leuk idee, en wat mooi uitgevoerd.
Mieke

Dee zei

Wat is dit mooi. Ik ben er stil van. Moedig om dan jouw lap ook nog eens te gaan verven, weet niet of ik dat zou durven doen. zeefdruk, geweldig dat je ook kunt doen op stof! Nogmaals, sprakeloos... ben benieuwd wat JIJ er nu mee gaat doen maar dat komt vanzelf, jou kennende.

Tonny zei

Hallo Mia

Ik ben blij dat je de lap mooi vindt. Ik heb ook zo'n ontzettend mooi werk terug gekregen.Wat is zo'n ruil toch een leuke uitdaging hè?

groetjes, Tonny