Translate

zondag 25 oktober 2009

Nat in de oertijd

Gisteren de hele dag en avond zijn wij met zijn allen (7 grote en kleine mensen) naar het dierenpark in Amersfoort geweest. Het thema was terug in de oertijd.
Ondanks de stromende miezelregen was het enorm druk zowel s'middags als sávonds.
Er was een voorstelling van mensen in de oertijd die gedanst werd op muziek uit die tijd met fakkels en het ging over de oerbeleving van gevechten en liefde dood en geboorte. Geweldige groep die dit presenteerde.
Ook was er een bbq waarbij je mocht eten met je vingers want dat deden ze toen ook. Overal stonden er vuurhaarden door het hele park wat een heerlijke sfeer gaf. Natuurlijk hebben we ook naar de dieren gekeken vooral naar het nieuwe olifanten verblijf wat ze aan het bouwen zijn.

Mijn lief is helemaal idolaat van olifanten dus daar hadden we geen kind meer aan.

Het was nat en nat en nog eens nat maar dank zij de poncho's hielden we het aardig droog.
Het dino bos is geweldig, ik was er nog niet geweest maar de jongetjes wel, dus die gaven in het donker een rondleiding. Heel spannend en af en toe een beetje eng door de geluiden die de dino's maken.


Helemaal top was de opgraving van een dino in een grote tent, pappa's en mamma's en oma's en opa's konden na een behoorlijk slenterwandeling even uitrusten op uitgeholde boomstammen terwijl de kinderen met bezems en borstels een dino konden opgraven.

Na bijna 7 uur sjouwen in de zoo was ik wel heel erg blij dat ik drijfnat weer in de auto kon kruipen, maar het was geweldig leuk en zeker voor herhaling vatbaar vooral dat avond gebeuren.


1 opmerking:

hannie zei

Wat is het toch fijn hé, om zo met je kleinjongetjes bezig te zijn! Jammer van de regen, maar die neem je op de koop toe, als ze het naar hun zin hebben!