Translate

vrijdag 2 oktober 2009

Movie Star bee

Vanmorgen was er weer de vrijdagse bee van de Movie Stars. Het groepje is klein maar fijn en we zijn met zijn allen best druk in de weer niet alleen voor eigen gebruik maar ook als instructiemateriaal. Maar na de cursus die zij gaat geven wordt deze quilt geschonken aan een dierbare van haar.

Zo is Annie bezig met een Ricky Tims, deze bestaat als het klaar is uit vier delen van o.a. rozenstofjes.
Dit is dus een kwart van de quilt.

En dan Greet, die was bezig met het verwerken van restjes, ze bleef aan de gang elke keer weer was ze ook op de bee met de driehoeken bezig. Nu was ze een paar dagen in Zwitserland op vakantie en heeft daar de laatste steekjes aan haar quilt gemaakt. Maar goed ook want toen zij een kerk bezocht vanwege de mooie glas in loodramen viel ze over Calvijn, tja hoe kan dat denk je dan? Die beste man is al jaren nee eeuwen geleden overleden. Nou was zijn steen die op zijn graf in de kerk ligt een beetje aan het werken gegaan en daar struikelde ze over. Gevolg een breukje in haar rechterhand. Maar goed dat de quilt af was.

De Quilt van Greet (links) meet 3.50 x 2.50 cm.


Ach en Annie had natuurlijk weer iets af, een mooie zwart wit. Van Annie zijn trouwens alleen de voeten gedeeltijk zichtbaar.
2 opmerkingen:

Desiree zei

oooohhh wat prachtig! (maar wat gevaarlijk om zo op een stoel te gaan staan en ja, de schoenen van Annie hadden zwart moeten zijn... DETAILS!!).
Complimenten!

hannie zei

Wat een mooi werk maken de dames van jullie groep. Gezellig,om zo samen bezig te zijn! Geeft een enorme voldoening denk ik?