Translate

zondag 18 oktober 2009

Movie Stars

Afgelopen vrijdag hadden wij natuurlijk weer de bee van de movie stars. Ik weet het een beetje laat maar ik was dan ook enorm druk met van alles en nog wat. Maar de bee was weer ouderwets gezellig en er wordt dan heel veel gekletst en een klein beetje gewerkt aan de UFO's.


Zo had Mieke haar hexagonnen bij zich. Wat is dat toch een leuk ding aan het worden. Gewoon van alle lapjes die je in je kast hebt een stukkie er van afhalen en gewoon ongesorteerd aan elkaar zetten.
Esther (l) is aan de zoveelste kat bezig en begint het geloof ik een beetje zat te worden en Hilly (r) is haar kerstquilt aan het vol maken, het ding moet dit jaar toch maar eens aan de muur vindt ze.


En dan de samplers, Het is leuk om te zien hoe dezelfde blokken door de verschillende stoffen heel anders worden. Maria (b) heeft met batik stoffen in paars/blauwe tinten haar blokken gemaakt.

En Esther (niet zichtbaar) heeft dezelfde blokken in zacht groene kleuren gemaakt. En Agaath werpte zich op als vasthouder. Beide quilts zijn heel mooi en met de hand gemaakt, complimentje van mij voor beide.


Geen opmerkingen: