Translate

dinsdag 2 juni 2009

Terug van de kust

Och wat was dat heerlijk dat weekje Callantsoog, dicht onder de duinen een heerlijke kleine camping. Mooi weer, heel mooi weer zelfs maar wat een wind, af en toe hingen we in de buizen van de voortent. Dus snel naar de plaatselijke winkel om een stormband te kopen.

Heerlijk helder zeetje dacht Famke, daar zwem ik wel in.

En bij de ondergaande zon zagen we een reddingsactie van een kite surfer door de reddingsbrigade, wij zaten net lekker aan de koffie in zo'n strandpaviljoentje, toen er reddingsauto's met boten over het strand kwamen aangescheurd. Moet zeggen ze hebben die jongen keurig uit het water gehaald.

Fietsen is een gezonde bezigheid vinden wij, ach dat vind onze Famke dus ook in haar eigen sleurhutje. Ze had natuurlijk dat duin op kunnen lopen.


Quilters Vakantie Survival Kit. Toch nog wat gedaan, een theekopje gemaakt voor de rest alleen maar gelezen en gelezen en nog eens lang op het strand gelegen.Zo voordat jullie mij vergeten, ik heb de sleutels en ik lig met mijn proviand alvast startklaar om naar huis te gaan.

2 opmerkingen:

Dees zei

Fijn dat je weer terug bent Mia, een dagje eerder dan gepland?
De foto's zien er zonnig uit, het strand voor jullie alleen, mooie wolkenlucht!
Stofjes zijn gekocht (ben er zo blij mee! dat wordt een wauweffect bij je!) dus we kunnen weer verder!
x

hannie zei

Weer terug, van een fijn strand weekje! Zo te zien hebben jullie het uitstekend naar de zin gehad. En toch nog wat gequilt! We kunnen het nooit laten hé! Die Famke is toch ook een bofferd. Wordt heerlijk verwend door het baasje en bazin!