Translate

maandag 8 juni 2009

Pech


Ja dat is pech hebben, had ik voor het eerst een eigen expositie hier in Almere, is er een auto in brand gevlogen die tegen het complex geparkeerd stond. Gevolg brand en veel ruitschade aan het gebouw. Het is dat ik zondag toevallig voorbij kwam en zag dat er druk werd getimmerd met hout om de kapotte ruiten af te schermen anders was ik me een ongeluk geschrokken als er een telefoontje mij had wakker geschud. Ik gelijk op die mannen af en die lieten zien wat er was gebeurd. Gelukkig had ws een brandweerman al mijn quilts van de muur afgeplukt en ergens anders neergelegd.

Vandaag alles maar weggehaald want de rook schade aan het gebouw is enorm. Gelukkig heb ik alleen maar quilts waar een "luchtje" aan zit.

2 opmerkingen:

hannie zei

Wat een vervelend incident Mia! Al is het een geluk dat die brandweerman je quilts heeft gered. Je moet er toch niet aan denken, dat er behalve de brandlucht, (wat ook heel naar is) ook nog brandschade was. Misschien kunnen ze in de nabije toekomst,als alles is opgeknapt een nieuwe expositie voor je regelen? Zou wel het minste zijn! maar het is wel schrikken!

Anoniem zei

Mia, wat een vervelend.Ik hoop dat de rookschade meevalt.
Mieke