Translate

vrijdag 8 september 2017

Ik en de Movie Stars

Afgelopen zaterdag was er de kunstmarkt tijdens het havenfestival in Almere-haven, lopend langs alle leuke en interessante kramen zag ik mijzelf staan.


En gelukkig is het zomerseizoen afgelopen en komen we weer elke veertien dagen in de Filmwijk bij elkaar. Vandaag niet zoveel Movie Stars want een aantal staan op de ATT van het Gilde in Alkmaar.

Jacqueline was een jaartje of zo geleden jarig en kreeg van ons een modepopje en nu wordt het geheel handmatig door gequilt, leuk is het wel en heel vrolijk al die jurken.Annie was in het Victoria en Albert museum in Londen en daar zijn ze gek op quilters want in het winkeltje was van alles en nog wat te koop op het gebied van leuke quiltdingen, tijdens de olifanten parade die levensgroot door Londen stonden hadden ze van dit soort pakketjes en Annie zou Annie niet zijn als ze dat niet had meegenomen. Top hoor al die kleine fantjes met de hand erop festonneren


 En Agaath is in de ban van kikkers, volgens mij wordt er heel wat gekwaakt bij haar. Heel leuk is deze kikkerprins, moet denk ik alleen nog maar wakker gekust te worden.

En verder was het weer een leuk en gezellig weerzien met de meisjes, leuke verhalen, lekkers want Trudie was in de vakantie jarig en had lekkere dingen in kleine zakjes verpakt voor bij de koffie-thee.


2 opmerkingen:

miekequilt zei

Een echte movie stars bijeenkomst. Groeten aan iedereen!

Hannie de Beer zei

Fijn, dat de Moviestars weer beginnen. Alles gewoon is het beste toch?
Zeker als er zo'n mooie en leuke dingen worden getoond en besproken!
Een super gezellig, je kunstwerkje!Een zelfportret?