Translate

vrijdag 7 april 2017

Vrijdag Movie Star Dag

Heerlijk we mochten weer, Movie Star Bee in het buurtcentrum van de Filmwijk. Jammer genoeg door allerlei bezuinigingen bij de Schoor het culturele bedrijf van de gemeente Almere voorlopig voor de laatste keer.
Er is geen vrijwilliger meer voor de vrijdag en dan mag je het zelf uitzoeken. Binnenkort gaan we op zoek naar een nieuwe locatie maar de volgende keer kunnen we bij een van de leden thuis een bee houden, gelukkig wel in de Filmwijk anders moeten we noodgedwongen ook nog onze naam gaan veranderen. En dat is niet wenselijk na bijna 15 jaar.

Maar genoeg over dit: 
kijk maar naar de slogan van de gemeente Almere, dat zegt:
 alles kan in Almere


Maar dat kan de pret voor ons niet drukken kijk maar wat Madelon (r) heeft gemaakt, als een sneltrein maakt ze de mooiste - leukste topsOok van haar hand is deze, Leuk - vrolijk en handig als afdekquilt van haar kookplaat.
En zoals gebruikelijk ben ik natuurlijk weer eens een verjaardag vergeten, ik heb ze nota bene in mijn telefoonagenda met mail herinnering staan maar toch,

Sorry Annie de bloemen zijn dus ook niet van mij. 


Oh en deze is ook van Madelon, ziet er geweldig uit. Of zoals ze het zelf noemt broddelwerk. Ze spaarde de resten van andere quiltleden van een andere quiltgroep en stikte dit verrassend aan/in elkaar.


En dan nog Jane, die had even een lijntje te maken voor een Babyshower, och het zijn er maar 48 per lijn dus volgens mij heeft ze er 96 in en aan elkaar zitten maken. Zo te zien is het voor een klein babymeisje wat er aan komt.

En natuurlijk werd er weer heel wat gekletst en toch nog gepatcht zoals vierkantjes en vingerhoedjes of emmertjes en hexagonnen groot en klein en ander applicatiewerk.

1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Gezellig als altijd, jullie Bee. Zou erg zijn, als je geen goede locatie vind? Succes met zoeken!