Translate

dinsdag 10 januari 2017

Gelukt en toen zag ik sterretjes

Ik had zo'n leuk verrassingspakketje van Trijntje van der Horst van Quilt-Atelier op de beurs gekocht, de aanduiding Mesthoopje was voldoende om mijn nieuwsgierigheid te prikkelen. Thuis waren het leuke bonte stroken en omdat ik de straatstenen of parketpatroon al jaren in mijn WIP had dacht ik joh doe dat effe! Nou mooi niet alles was snel gesneden en in stroken aan elkaar gezet en toen die banen toen ik die aan elkaar had was het een enorme scheve zooi geworden. Krijg nou wat, de Movie Stars om hulp gevraagd en die wisten het eigenlijk ook niet op te lossen, genoeg ideeën. Balen alle banen weer uit elkaar gehaald en opgerold weg gelegd. Mijn lief die nogal een wiskundeprobleemoplosser kan zijn verbaasde zich dat ik er niets meer mee deed en ging zitten puzzelen. En ja kijk nu alles in elkaar en nog recht ook. De oplossing gewoon per strook schuiven - spelden - en in elkaar naaien als je denkt dat het nu wel recht is.


goed hè nu nog een randje eromheen en weer een ding af.


Al een paar maanden heb ik een quilt gezien op Pinterest die mij boeide, gewoon zwart met gekleurd glansgaren een patroon maken.
En omdat er binnenkort een Mini TT is in Dalfsen dacht ik: Maak er eens een sterretje van. Natuurlijk laat ik nu een detail zien maar wat leuk om te maken.

3 opmerkingen:

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Wat een mooie sprankelende kleuren voor je sterretjes quilt.

Rita Hulshof zei

Hoi mijn man denkt ook altijd met mij mee.

Hannie de Beer zei

Goed bedacht, en eigenlijk had je het zelf ook kunnen bedenken.....
Maar hij is erg leuk geworden!ook de quilt die op pinterest zag wordt beslist een mooi werk!