Translate

woensdag 24 augustus 2016

Laatste Zomerbee Movie Stars

Afgelopen vrijdag was het alweer de laatste Zomerbee van de Movie Stars hier in Almere. Ach nee niet in Almere, deze keer waren wij bij Maria in Zeewolde. Heerlijk balkon en een lekker kopje koffie want ik was voor het eerst de eerste en dat is best wel een uitzondering.
Maar ik wilde kaas van de markt en die lekkere hebben ze op de Z.wolde markt, vandaar dat ik vroeg was.
Later kwamen Annie en Jacqueline en Hilly een kleine club vandaag maar soms kan dat niet anders in een zomerperiode, mensen ergens op pad in Europa of gewoon bezet.

Maria had een leuke workshop bedacht nl. kimono's maken. Hemelsegoedheid dacht ik, mijn vingers willen vandaag niet zo elastisch wezen, als dat maar goed gaat. En het ging redelijk goed, Maria had bedacht dat als sluiting kleine kraaltjes leuk zou zijn. Is ook leuk, maar halverwege kreeg ik een belletje dat ik naar huis moest. Dus thuis de kimono dankzij de beschrijving afgemaakt. in plaats van de kraaltjes heb de obi bedacht van dun zilver organza band.


Nu is het de bedoeling dat je deze kimono als verpakking van een klein cadeautje geeft. Achter de kraag is het nl een soort zakje waar geld in kan of een leuke dubbelgevouwen cadeaubon of ......

2 opmerkingen:

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Daar hoeft toch niets in, het is al mooi van zich zelf.

Hannie de Beer zei

Zo wordt een cadeautje geven nog leuker!