Translate

donderdag 29 mei 2014

Vandaag in Appeltern

Menno wat doe jij? Ga je mee naar het voetbaltoernooi van Jasper of ga je met ons mee naar Appeltern. Het was even nadenken en ging liever met ons mee dan langs de lijn de hele dag gaan hangen in de regen.
 
Wat een prachtige omgeving die Tuinen, mooie beelden, mooie planten en vooral prachtige combinaties. Als je niet weet wat je met je achtertuin moet doen, ga daar dan eens kijken, je doet prachtige ideeën op.
 
Weet je wat, we eten wat en ... Jeetje wat leuk terwijl wij wat naar binnen werken kwam Desiree met Mark langs lopen, terwijl wij kletsen zien wij Hannie en Gerhard samen met een vriendin op ons afkomen, en als klap op de vuurpijl Annie en Jacqueline en Guus. Even verwarrend kletsen, zo van ben je daar al geweest of heb je die al gezien etc. Gut wat leuk toch.
 
Na anderhalf uur had Menno het wel gezien, kunnen we weer die auto in en naar huis, ach joh nog even daar kijken en dan gaan we. Dat daar was de Oranjerie met Maaike en Theo Bakker met hun leuke en uitnodigende quilts samen met Francoise Maasse met de quilts uit hun nieuwe boek.
 
Och leuk Marijke van Welzel gaf een workshop bloemen appliqueren, niet gewoon met malletjes maar anders, heel inspirerend.  Wij stonden even te kijken Oh leuk zei Menno, weet je zullen wij ook de workshop doen, glimmende ogen en een big smile.
 
En wat doet dat joch het leuk, knippen zoeken passen en meten, en na hulp van Marijke ging meneer even free motion naaien. Leuke reacties van heel veel vrouwen en mannen die bij hem en mij bleven kijken hoe wij beiden aan het werk waren.

3 opmerkingen:

Quilt Quebbel zei

Hallo Mia,
Wat een heerlijke dag was dat. Fijn dat ik al even (vooruit) heb mogen meegenieten. Zondag ga ik zelf naar de Tuinen en meer.
Enne, zo Oma zo kleinzoon.
Fantastisch.
Groet van Maria.

Liesbeth Wessels zei

Leuk om te lezen en wat geweldig dat je kleinzoon er zo van geniet om mee te doen. groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Geweldig toch, zo'n actieve kleinzoon. Mooi resultaat Menno, mijn complimenten, en leuk om jou met je Opa en Oma te ontmoeten!