Translate

maandag 26 mei 2014

De-Uitdaging bij Hannie

 
Afgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse Uitdagingsdag. Altijd bij een lid van de groep thuis. Dit keer waren wij bij Hannie in Eindhoven uitgenodigd.

We werden verwelkomt met een heerlijke pot koffie en thee en met Brabantse lekkernijen op een heel leuk kringloopwinkeltableautje.
Na veel info of tewel geklets over hoe het met de groep ervoor staat, toch maar aan de show & tell, en het is zo leuk om al die themaquilts in het echt te zien. Een foto is leuk maar heeft toch zijn beperkingen. Genieten van alle tekst en uitleg, welke techniek of juist niet, de tijd vloog om.

De lunch begon met een van die fantastische soepen die Hannie creëert, ik zat bij voorbaat al te genieten van een pompoensoep, maar deze keer was het courgettesoep met zalm, oef ook al zo lekker. Ook lekker waren al die meegebrachte etenswaren, tja alweer een kilootje erbij.

Na de lunch had Hannie iets leuks bedacht als workshop, foam stempelen met de heatgun en kaarten maken met puffpaint en verven in alle soorten, ook instructie hoe je papier maakt.

En ja toen was het helaas weer tijd om naar huis te gaan, altijd als het leuk en gezellig is vliegt die klok vooruit.

3 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Leuke club hoor ! Heerlijk soepje, en nog lekker gewerkt ook !

Liesbeth Wessels zei

Leuke club hoor ! Heerlijk soepje, en nog lekker gewerkt ook !

Aart zei

Ja, het was een mooie dag! ben ondertussen al een heel stuk opgeschoten met de thema quilt.
http://quiltaart.blogspot.nl