Translate

maandag 5 mei 2014

Parel

Zoals een aantal volgers weten, hebben wij een buitenverblijf.
 
Heerlijk even weg, even alle drukte opzij zetten en vooral wakker worden met een enorm aantal verschillende fluitjes, het is een waar orkest zo rond een uurtje of vijf in de ochtend.
 
Ons buitenverblijf ook wel de V.O.C. (vossenopvangcentrum) staat op De Parel in Zeewolde. En het leuke is dat de camping bij Zoover een award heef gewonnen. Hulde aan de camping dus.
Het is gelukkig geen uren rijden, hebben we haast dan doen we er een kwartiertje over en anders binnendoor langs de herten.
 
Afgelopen zaterdag heb ik weer eens een vermogen uitgegeven. Ik ben verzot op kofferbakmarkten, heerlijk neuzen in andermans rotzooi en soms kom je dan nog eens iets leuks tegen.
 
Boeken drie stuks voor een piek, eindelijk weer eens genieten van De Zevensprong en kruistocht in spijkerbroek. Bandjes en kantjes, borduurboekjes en de mand. Bij elkaar was ik 4.50 euro kwijt.  De Patchwork fur Profi en de Burda kosten natuurlijk het volle pond in de winkel. In de P.F.Profi staat een leuk artikel van Marjolijn medelid van De-Uitdaging.

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuk om weekendjes door te brengen in jullie buitenverblijf heerlijk buiten en toch wat handwerkjes mee natuurlijk!

marjolijn zei

Heerlijk zo'n buitenverblijf. Nu nog mooi weer!