Translate

vrijdag 28 juni 2013

Ring

 
Gisteren, donderdag ging terwijl ik met atc's maken voor de fibermailgroep bezig was, ging het van Ring Ring, nou ja op zijn digitaals.
Het was de juf van school of we onmiddellijk naar het gymlokaal konden komen want Jasper had een klein ongelukje gehad, dus snelheid was geboden. Jemineetje wat zou er zijn, een plasje! of zijn schoenen kwijt! voor de deur hoorden wij hem al brullen, een sirene was er niks bij.
Binnen schrik je je een hoedje, een enorme buil op zijn voorhoofd pal boven zijn neusje. We hebben hem maar snel mee naar huis genomen, maar, toen hij zij dat hij wat wazig zag en draaierig voelde zijn we onmiddellijk naar de huisarts gegaan, want je weet maar nooit met een klein koppie.
De huisarts vertelde dat het een lichte hersenschudding was en dat hij maar een dag in bed moest blijven en zich laten vertroetelen door OMA.
Natuurlijk heb ik geen medicijnen in huis voor kinderen dus op naar de Apo en gelijk maar de pijnstillers gehaald en een supertube Arniflor om de bult tegen te gaan.
 
OMA heeft het geweten, vertroetelen vond Jasper wel heel erg fijn dus een dag op en neer naar de slaapkamer leverde ongeveer een kleine tien kilometer op. Omdat de beide jongens al zouden blijven slapen vannacht dus Jasper maar vaak wakker gemaakt.
 
En je weet hoe kinderen zijn, ze herstellen vrij snel, tenminste Jasper dacht vanmorgen tenminste dat hij wel weer zou kunnen voetballen of iets anders leuks. Nee dus, dan ben ik heeeeel streng.
 
 

tweede laag


een beetje rood en een beetje blauw

 
 Vanmorgen was hij heel kwiek en fier, gezellig ontbijten en kletsen leek wel een ratelmachine, dus bedacht hij dat hij wel een kleedje wilde maken, nou laten we dat maar niet doen zei ik. We bedenken wel wat anders. En dat werd monoprinten hij houd van kliederen en zo dus was hij snel overgehaald. En leuk dat het was, glasplaten op tafel, de tubes acrylverf erbij en mengen maar.
Dat de laatste bee van het seizoen erbij ingeschoten is jammer maar volgende week zijn de Moviestars bij mij want het is traditie geworden dat wij in de zomermaanden altijd bij elkaar bee houden als we tenminste niet op vakantie zijn.
 

5 opmerkingen:

Ineke zei

Kliederen bij oma is ook veel leuker dan school of in bed liggen natuurlijk. Hopelijk is het vlug weer over.

Anoniem zei

Hoi oma,
ik voel me alweer veel beter.

groetjes,

jasper

Hannie de Beer zei

Natuurlijk heb je hem lekker vertroeteld. Daar zijn Oma's toch voor! gelukkig is hij al flink opgeknapt, gezien zijn mooie werkstuk!

Ellen zei

Wat zal Jasper blij zijn met zooooon lieve OMA.

feltfree på Åsly zei

Wat heerlijk om zo te mogen opknappen.