Translate

vrijdag 24 augustus 2012

verflappen op de Parel


Afgelopen dinsdag een dagje aan het verven geweest met Mieke, alle papieren erbij want een kleurending hebben wij beiden nog nooit gemaakt dus het was lezen en zoeken naar de hoeveelheden om een beetje in de buurt van de beschrijving van Stof tot Verven te komen.
 
Maar het is redelijk gelukt, dank zij de buren kon ik een lange lijn maken en alle lappen via het vogelhuisje in de zon hangen. 
En dan is het leuk op een camping, iedereen die voorbij komt als je staat te spoelen wil weten wat je doet en waarom. Er is toch nog veel onbegrip Quilten? wat is dat nou, hoe doe je dat en vooral waarom. Nou het is gewoon een virusgevalletje zeg ik dan. Als je er eenmaal mee begonnen bent dan kan je het niet meer loslaten. Kijk zei ik tegen de barones (buuf) geld heb ik niet maar lappen wel.
 

Volgende week als ik thuis ben, zal ik op advies van Mieke die de donkere variant heeft geverfd staalkaarten gaan maken, had zij gezien bij iemand en vond het heel handig en omdat ik de lichte variant heb, hebben we toch ineens twee kleuren staalkaarten. Wat handig toch als je allebei een tic hebt.

7 opmerkingen:

Hannie zei

Wat leuk zo op de camping bezig te zijn! Ze zien er heel goed uit. Ga je ze ook nog wassen in machine?Dan geven ze helemaal niet meer af!
Je hebt weer een leuk vorraadje zo.

marjolijn zei

Ik was ze ook altijd in de wasmachine, alleen de gelen doe ik apart. En dit is toch een heel rijk bezit? Ik word er in ieder geval wel heel vrolijk van.
gr. Marjolijn

Christina zei

Het zal vast nienke geweest zijn waar je die staalkaart hebt gezien.

Je hebt er in ieder geval een heerlijke zelf geverfde stoffen bij. kan me voorstellen dat je veel bekijks had

Suus zei

Wat een prachtige waslijn dat zal zeker opgevallen zijn op de camping.

Anoniem zei

Hallo Mia.

Ze zijn precies geworden zoals ze bij Stof tot verven op de site staan. Prachtige kleurencirkels.

Nienke zei

Wat heerlijk toch als je mensen kent die hetzelfde leuk vinden als jij ;-). Je lappen stralen aan de waslijn, nu begint het grote dromen wat je er allemaal van kunt maken!!!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

zo vrolijk zouden alle campoings er uit moeten zien. Prachtig.