Translate

vrijdag 31 augustus 2012

BEWIJS DAT JE GEEN ROBOT BENT

Sorry bloggers met een beveiliging maar ik wordt er af en toe helemaal geshuffeld van, goed dat er bescherming is maar soms moet ik wel vier keer een code ingeven voordat mijn reactie wordt getoond.

Ben ik nu een quilter met robot verschijnselen?

7 opmerkingen:

Hannie zei

Soms wordt het me ook wel te gortig,je kunt de code haast niet ontcijferen. Aangezien ik nog nooit iets vervelends op de computer heb hehad, heb ik de woord verificatie gewoon uitgeschakeld. Alleen als ik via de reacties ( envelopje) een antwoord stuur staat er nog een, maar daar is best overheen te komen!

Quilt Quebbel zei

En het is zo leuk om reacties te lezen en te schrijven. Maar als je je als een robot moet gaan gedragen is het geen ontspanning meer. Die tekening van die robot vind wel leuk, misschien iets voor een stitcherie.

Ineke zei

Het weerhoudt je er soms van om te reageren.

marjolijn zei

Ja, herkenbaar. Ik had laatst de woordverificatie ingesteld vanwege ongewenste berichtjes, maar heb het nu veranderd. Hopelijk is het weer weg en heb ik nu de juiste instelling gevonden. Blijft lastig om de gulden middenweg te vinden. Helemaal anoniem moet je er uit zien te krijgen.
gr. Marjolijn

feltfree på Åsly zei

Helemaal mee eens. Ik reageer nog wel, maar af en toe zakt je de moed in de schoenen

Suus zei

Ik ben blij dat jullie dat ook vinden ik zelf heb het al lang uitgeschakeld en heb nog nooit wat vervelends meegemaakt.

Christina zei

he gelukkig mia, ik heb er net weer een blog over geschreven, want ik werd er helemaal gallisch van. Goed dat er meerdere bloggers zijn die er aandacht aan besteden. Ik heb besloten niet meer te reageren op blogs die een robot hebben.