Translate

maandag 11 juni 2012

Terugblik op het Quiltfestival

De afgelopen dagen waren Jan en ik samen met onze Quiltgroep De-Uitdaging op het Quiltfestival in Groningen, nou ja meer de provincie. Er waren bijvoorbaat mooie fietsroutes uitgezet maar gelukkig regende het dus konden we samen met de TomTom alle locaties vinden waar ik (wij) naar toe wilden.

Zelf stonden wij bij het Schathoes van de Menkemaborg in Uithuizen, schitterende locatie prachtige oprijlaan met aan het einde de Menkemaborg middenin een gracht en omringd door prachtige aangelegde maar vooral de mooi onderhouden tuinen.

In het Schathoes hadden wij de beschikking over twee ruimte's, de organisatie had gezorgd voor het ophangsysteem en voor de inwendige mens.

Wij zijn verwend met heel veel bezoekers en bezoeksters, leuk dat er zoveel belangstelling was voor ons werk en daar ben ik en wij allen natuurlijk heel trots op. Er is door ons heel veel uitgelegd over de manier van werken en daarna de waarom en wanneer vragen.


Maar tussendoor toch nog even gespeeld bij Dekker, tja dat ding blijft me bezighouden, ik ben op twee verschillende dagen in die grote hal met die lastige naam geweest en moest toch iedere keer even gas geven. Blijft toch in mijn hoofd hangen dat ik daar toch eens een dagje door moet gaan brengen, bij die Dekker dus.

Verder was/ben ik bekaf, je loopt wat af die drie dagen en als er dan naast je hotel een kermis tot 23 uur draait dan gaat dat nog wel maar als een dag later besloten wordt om de muziek van Anouk (vind ik beregoed) wordt gecopieerd door een zangeres die het toch niet helemaal heeft en er een rockband denkt dat ze de Stones zijn dan snappen jullie wel dat ik die nacht rond 4.30 uur voor het laatst de kerkklok heb gehoord die aan de andere kant van het hotel de tijd liet horen. Nee deze dag na het festival ben ik niet veel waard, blijft over de blogs en website's van bekenden maar eens rustig door te lezen onder het genot van een hopelijk opwekkend bakkie thee.

7 opmerkingen:

Hannie zei

Het was inderdaad geweldig! De vele bezoekers, de locatie, maar vooral ook onze samenwerking.Fantastische dagen waren het!
gr. Hannie

marjolijn zei

Ik heb net als jullie genoten. Niet alleen van het hele festival, maar vooral ook om elkaar weer te zien. Heerlijk was dat.
gr. Marjolijn

Janny de Roo zei

O jee, die kermis......sliep je daar echt naast Mia..? We zijn er even over gelopen, omdat we naar de RK-kerk zochten....wat een herrie....Die machine van Dekker stond volgens mij ook op de Handwerkbeurs in Zwolle, machtig mooi ding.....en beslist niet duur.....rond de 1300 Euro dacht ik.....

Ineke zei

Ik was er niet bij maar heb op alle blogs meegenoten. Ga maar lekker uitrusten.

Irma Markus zei

oeps kermis naast de deur....balen....nu maar uitrusten dan!
Ik heb ook volop genoten van de bezoekers, elkaar weer ontmoeten en alle gezelligheid. en dan ook nog al dat mooi's onderweg. het was een heerlijk weekend.

Nienke zei

Erg leuk je daar getroffen t hebben, even nthousiast als altjd. En wat ziet die installatie er interessant uit!!

Marjo zei

Leuk dat er zoveel mensen kwamen kijken. Het ziet er allemaal heel gezellig uit.