Translate

woensdag 27 juni 2012

MaP

In het najaar start Marjon Hoftijzer weer met de Op Weg Naar Art groep, geweldige locatie in Nijkerk en heerlijk voor mijn persoontje overdag dus niet meer in het donkere donker over die verdraaide Gooimeerweg.

In de kast staat de map die ik gebruikte voor alle belangrijke dingen die ik niet moet vergeten of waar ik nog even terug kan kijken hoe een en ander ook al weer was.

Ach waarom die map geen nieuw jasje, dus een oud laken in de soda en daarna rond een paal op shibori wijze geverfd. Leuk effect krijg je dan.
En dan zit ik te bedenken uit hoeveel personen ik eigenlijk besta. Het zal je verbazen als je bedenkt wat  je eigenlijk bent en doet, behalve een kind zijn ben je ook moeder en echtgenote en leidster van het voetbalteam enthousiaste begeleidster bij het ritmische gym, chauffeur maar ook oma en schoonmoeder en bejaardenverzorgende en ziekenverzorgenden in de psychogeriatrie en voorzitter van de OR en voorzitter van overkoepelende OR en penningmeester van het smartlappenkoor en zangeres (!) en baasje van Famke en een beetje van Juultje en quiltster en voorzitter van De-Uitdaging (?) en organisator van TT en regeltante en Bee lid enoh ja zou het bijna vergeten ik ben ik


Daarom zit mijn map vol met mensfiguren en die ene die ben ik

7 opmerkingen:

Hannie zei

Een geweldig leuke map! En vooral je persoonsbeschrijving is interessant, brengt me ook weer op ideëen!

Nienke zei

Leuk om te lezen dat je op meerdere terreinen het voortouw neemt, ik vind je altijd zo ondernemend! En leuk dat je de draad van de Op weg naar Art Quilt weer op kunt pakken!!

marjolijn zei

Druk baasje ben jij! En wat leuk, ik heb me ook aangemeld voor die groep bij Marjon! Ook omdat het nu overdag is.

miekequilt zei

En bovenal ben je MIA, een leuke vrouw, enthousiast en goed quiltster!!

Anoniem zei

Wat heb jij een energie. Leuk jouw map

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Een leuk verf experiment en nu eens in rood. Het is Leuk je zo als een veelzijdig mens te kennen.

Suus zei

Mia wat leuk dat je weer bij de groep komt.