Translate

donderdag 21 juni 2012

Bijzondere dag

Vandaag is het een bijzondere dag, Menno is 10 jaar geworden en dat is een prachtige mijlpaal, Oma weet je ik ben nu een tiener en nu mag ik ook gaan puberen. Ja hoor dacht ik, en wat zullen wij daar blij mee zijn. 
Kleine jongens worden groot, veel te snel gaat het allemaal. Tien jaar geleden zaten Jan en ik een hele dag bij de telefoon te wachten op het nieuws dat er een kleinkind in ons leven kwam, het was allemaal heel spannend. Onder het wachten beloofde ik aan mijzelf dat als alles goed ging met dit kindje ik voor de Little Quilts of Love me zou gaan inzetten.


Vandaag heb ik de zorg voor de Little Quilts of Love overgedragen aan Annie een medewerktster van het Flevoziekenhuis. Onder het genot van koffie en taart en alle medewerkers van de Afd. Verloskunde heb ik de laatste quiltjes die ik thuis had aan haar overgedragen. Beetje theatraal misschien maar het was voor mijzelf een prachtige afsluiting. In de afgelopen 10 jaar heb ik ongeveer een kleine driehonderd quiltjes gemaakt, samen met de vrouwen van mijn Bee de Movie Stars en quiltvriendinnen die elke maandagmorgen bij mij komen quilten.

Of ik stop met het maken van de LQoL? Nee natuurlijk niet mijn bijdrage zal nog steeds samen met die van anderen in het ziekenhuis terecht komen,

6 opmerkingen:

Hannie zei

Twee heel bijzondere dingen! Proficiat met kleinzoon,en een felicitatie voor je inzet van de little quilts. Allebei heel speciaal! Mooi om op terug te kijken ,én ermee verder te gaan...
gr. Hannie

Miekequilt zei

Ha Mia.
Gefeliciteerd. Dit betekent dat wij elkaar ruim tien jaar kennen. Toen ik je voor het eerst ontmoette was je dochter net zwanger.
Wat zijn we veranderd sinds tien: van traditioneel naar art/ modern.
We hebben ook allebei een blog, daar hadden we toen nog helemaal niet van gehoord.
Laten we maar doorgaan zo.

marjolijn zei

Gefeliciteerd met Menno. Leuke foto heb je geplaatst. En een mooi moment om het LQOL stokje over te dragen.
gr. Marjolijn

Anoniem zei

Gefeliciteerd met jouw "tiener".
Een mooie afsluiing van de quilts of love, na al jouw inzet.

Nienke zei

Twee mijlpalen, van harte gefeliciteerd!!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Menno Gefeliciteert en Mia, jij en Jan natuurlijk ook met 10 jaar grootouderschap. Geniet maar van die jongens.