Translate

donderdag 19 april 2012

Amicorum en cadeautje

Voor Liesbeth van de Fibermailgroep heb ik deze Amicorum gemaakt, ik las een artikel in het lokale blaadje over een kassencomplex die volkstuinen gaat creeeren, ik zag al die tuintjes in de kas al voor me, bloemetjes en aardbeidjes door kruist met allerlei paden die vastgesteld worden door landschapsarchitecten of zo bedacht worden.
                                                                                                                                                                          
 Ik heb commerciele batikstoffen gebruikt en geprobeerd een lijnenspel te maken. Het gedicht is van eigen mind

Lijnen door het land
Bloemen in perken
Door anderen alles strak gepland
Creativiteit uit zich in QuiltwerkenVan Angelicka en Desiree kreeg ik een cadeautje, ze waren op quiltvaarttocht op de Vecht geweest met Vlijtig Liesje. Volgens de foto's die ze op de phone hadden was het meer dan de moeite waard. De sleutelhanger kostte me toch nog een kleine drie uur om te maken, wat klein mijn vingers zaten af en toe in de weg.2 opmerkingen:

Hannie zei

Erg leuk en origineel je Amicorum! Vooral door de lijnen en de tule erover heb je meteen een indruk van het kassen idee! En leen leuk cadeautje,al was het een priegelwerk!

miekequilt zei

Het is je dus gelukt met de smalle naadjes! Mooi resultaat geworden hoor. En leuk dat je gewoon een foto uit een Almeers krantje hebt gebruikt.