Translate

vrijdag 14 oktober 2011

Over reageren

Reageren op een blog is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet met al die verschillende reactiemogelijk heden die je bij veel bloggers tegenkomt.

Ook binnen Blogspot kom ik het vaak tegen dat ik niet kan reageren en dat vind ik jammer. Code's ingeven is het punt niet maar als er om een Google account wordt gevraagd, kan ik of anoniem of helemaal niet reageren, terwijl ik wel een Google account heb. Maar dan schijnt het weer zo te zijn dat de instelling van een bepaalde blogspot blog net weer even anders is.

Zo zie ik dat er bij verschillende blogs die ik volg, er niet of nauwelijks een reactie te lezen is. Waarschijnlijk komen de lezers van die blogs het zelfde probleem tegen.

Voor degene die daar belangstelling voor hebben als je in je instelling de reactie instelt op een pop-up dan kan iedereen zonder probleem reageren.

En nu maar hopen dat ik binnenkort ook kan reageren op de blogs die ik geweldig leuk vind.

gr. mia

5 opmerkingen:

Ineke zei

Sorry Mia, daar heb ik tot op heden nog geen last van gehad. Ik hoop voor jou dat het snel beter gaat.
Gr. Ineke

Corinne zei

Goede tip Mia. Ik heb ook gemerkt dat ik soms niet kan reageren, helaas. Soms helpt het als je uitlogt bij de google account en dan weer inlogt maar uitklikt dat je aangemeld wil blijven???

Chriss-Cross zei

Als je niet kan reageren dan ligt dat niet aan jou, maar aan de instellingen van dat bepaalde blog, zoals je al schreef. Als het kan (niet bij ieder blog mogelijk) dan stuur ik een mailtje met het verzoek om de instellingen aan te passen.

Anoniem zei

Het heeft te maken met "cookies". Toen mijn zoon dit veranderde kon ik ineens wel reageren op blogs waar het eerst niet kon.
Marjo

Hannie zei

Ik kreeg net als Marjo te maken met dit probleem! Met deze manier zoals jij nu hebt ging het prima, maar niet met de andere hokjes ( met een profiel) om een bericht in te zetten.
Mijn dochter heeft dit veranderd voor me door de drempel voor de cookies heel laag te zetten,nu lukt het me overal.