Translate

maandag 17 oktober 2011

Expo Rijswijk in de Haarlemmermeer

Het klinkt verwarrend maar de Expo Rijswijk is voortaan in de Expohal Haarlemmermeer, omdat wij van De-Uitdaging daar in februari 2012 mogen hangen, ben ik eens gaan kijken hoe die hal is. Wat je niet kent moet je dus onderzoeken. De berichten van afgelopen februari waren koud en kil en duur en ... noem ze maar op. Alles viel volgens de internetters tegen.
Natuurlijk is elke verandering niet altijd positief. Maar ik moet zeggen het viel me enorm mee, helder licht, betonnen vloer dat klopt ook. Het voordeel vond ik dat alles zichtbaarder was dan in het donkere Rijswijk, kleuren die kloppen, heel veel ruimte tussen de stands.

Verrassend vond ik de hoeveelheid Quilts en Quiltwinkels, ik dacht dat het allen crea was, dus kaarten en nog eens kaarten en allerlei andere leuke niet nuttige dingetjes. Nee er was op quiltgebied veel te zien en te doen.

Zo was er een prachtige tentoonstelling van Ineke van Unen, de kleuren spetterde je tegemoet. Prachtig.

Er hingen ook andere quilts, zowel traditioneel als art. Onverwacht een leuk dagje Expo, en de eetkosten vielen me behoorlijk mee. Toch was er genoeg ruimte om je eigen bammetjes op te eten.

7 opmerkingen:

Marion zei

Natuurlijk viel het wel mee, zeker deze afgelopen dagen met dat heerlijke zonnetje. Het was er genieten en heel gezellig. Jammer dat we elkaar niet tegen zijn gekomen.

Hannie zei

Ik was er afgelopen Februari tijdens de vorige quiltdagen,en vind het een prachtige locatie!Veel moois gezien, en natuurlijk is dat tijdens onze TT ook zo!
Op de kou kun je jezelf kleden.
Ik kijk er met plezier naar uit!
Jammer dat ik dit weekend niet kon,het is ook best wel ver voor mij,maar dat heb ik er in Februari wel voor over!

marjolijn zei

Klinkt heel positief hoor!En net wat Hannie zegt, op kou kun je je kleden. En met laagjes kleding komen we ook een heel eind. Ik kijk heel erg uit naar februari.
gr. Marjolijn

Ineke zei

Met een paar dikke sokken overleef je het overal.

Corinne zei

Ik wist niet dat er weer een quilttentoonstelling was, jammer. De vorige dagen ben ik wel geweest en ik vind het veel beter dan in Rijswijk. Onze tentoonstelling daar wordt vast geweldig!!!

Anoniem zei

De expositiehal in de Haarlemmermeer heeft ook zijn voordelen. Inderdaad het licht en ruim.
Marjo

Marié zei

Die kwilts lyk baie mooi klink of dit deel van 'n craft uitstalling is?