Translate

donderdag 11 augustus 2011

Handig

Bij het surfen over de blogs die ik volg, en dan zie ik ook andere nog niet bekende blogs voorbijkomen, dus even lezen en kijken wat daar gebeurd.
Zag ik toch iets handigs, kleine dingetjes.
 Dus ik aan de slag me de bestaande tassen en heb er nu ook twee, je maakt een zakje aan de boven kant van het katoenentasje en dan in drieen vouwen en het zakje er om heen vouwen. Mijn idee was om in elke tas zo'n pakketje te doen, katoenen tassen in overvloed, totdat ik ging tellen hoeveel ik er zou maken. Teveel. Dus voorlopig hou ik het even bij deze twee.
 En wat vervelend is dat toch, ik heb een Janome te leen gekregen om uit te proberen hoe dat ding is. Nou ben ik verwend met twee naaimachines een Pfaff 2044 en een Elna simpel, dus lap eronder en maar spelen met die Janoom.
Het is een mooie machine alleen dat gaspedaal dat moet je zover intrappen wil je een beetje op kunnen schieten, ik kreeg kramp in mijn kuit daarvan. Maar het is een mooi ding, dat is zeker toch blijf ik mijn eigen masjientjes trouw. Deze gaat weer terug naar haar eigenaresse.

4 opmerkingen:

Hannie zei

Heel leuk die tasjes waar je een klein pakje van kunt maken! Wij hebben hier eens een BEE gehad waar dit als workshopje werd gegeven.
En die Janome,is die met groot tussenstuk? Staat ook nog op mijn verlanglijstje. Nu heb ik een Husquvarna Viking en een Bernina 440. Elke machine op zich heeft weer andere mogelijkheden. Maar een stroefpedaal is niet zo gemakkelijk?

Corinne zei

Ik heb zelf net een nieuwe naaimachine en ben aan het overschakelen van de Pfaff naar de Bernina. Is wel wennen, maar de aanhouder wint. Leuke tasjes heb je gemaakt.

Wil Opio Oguta zei

Ik ken dit model Janome niet, maar bij mij zit er aan de voorkant een schuif waarmee je de snelheid kunt instellen.

Teuvo Vehkalahti zei

Greetings from Finland. This, through a blog is a great get to know other countries and their people, nature and culture. Come take a look Teuvo images and blog to tell all your friends that your country flag will stand up to my collection of flag higher. Sincerely, Teuvo Vehkalahti Finland